Tippeligaen, Tippetips: Odd vs Lillestrøm


Odd 1.70, Uavgjort 3.75, Lillestrøm 4.80

Disse lagene har hatt en nesten helt identisk sesonginnledning. Både vertene og gjestene fra Romerike står med 3-2-2 etter syv kamper, begge lagene har scoret ni mål, mens Odd har vært marginalt rausere bakover på banen med åtte innslupne. LSK har til sammenligning seks baklengs. Det er likevel Lillestrøm som kan skilte med best form iløpet av de tre seneste seriekampene (2-1-0). Odd fikk på sin side med seg ett poeng fra borteoppgjøret mot Viking sist. Strengt tatt skulle telemarkingene ikke fått med seg noe som helst, men Viking var ineffektive og reddet selv poengdeling med nød og neppe fire minutter før slutt.

Elba Rashani er fremdeles én av Odds kun tre målscorere hittil - sammen med Frode Johnsen og Jone Samuelsen. Førstnevnte skrev seg inn i målprotokollen mot Siddisene sist. 

Odd har gjort sine saker godt hjemme på Skagerak Arena denne sesongen, hvorav samtlige seriekamper har endt med komfortable gevinster. Hvittrøyene er til alt overmål eneste klubb som har gjort av med serieleder Molde. Magnus Haglunds gutter har på sin side fått orden på forsvarsspillet i år, og kun Viking og Molde har sluppet til motstanderen ved færre anledninger (4). Slikt blir det poeng av. Kanarifuglene hadde nemlig en forferdelig mai måned forrige sesong (tre poeng), mens det i inneværende har blitt seks poeng allerede. 

Islendingen Palmi Rafn Palmason sørget både for målgivende og scoring i 2-0 seieren over Sogndal hjemme på Åråsen i forrige serierunde. Klubbkollega Erling Knudtzon har heller ikke ligget på latsiden. Den forhenværende Lyn-spilleren har notert seg for scoring i begge av de to seneste seriekampene.

Vi vil hevde at Odd hadde flaks mot Viking sist, men det er uansett hjemme i Skien at Oddrane har sin store styrke. Lillestrøm virker å være på gang. Kun fire lag har scoret sjeldnere enn søndagens motstandere - mens de respektive forsvarene er blant de mer patente. Vi har tro på et målfattig oppgjør. Første målet vinner.

Beste Spill:

Sats på Under 1.5 scoringer til 3.85 i odds

Sats på 0-0 ved pause til 3.10 i odds