Tippeligaen, Tippetips: Molde vs Strømsgodset


Molde 1.70, Uavgjort 3.80, Strømsgodset 4.80

Dette må kunne kalles rosinen i berømmelige pølsa - om ikke annet; søndagens mest interessante oppgjør. Vinneren har mulighet til å skape en liten luke i toppen.

Molde vs Rosenborg er som kjent et av de aller heftigste hatoppgjørene i Norge, men laget fra Rosenes By hadde få problemer med å slå den gamle storheten 2-0 på Lerkendal i forrige serierunde. Moldes beste spiller i den kampen, var forhenværende Lillestrøm-spiller Fredrik Gulbrandsen - som var en konstant trussel mot RBK-forsvaret. 21-åringen har fått tillit i Bjørn Bergmann Sigurdardssons fravær, og har slett ikke skuffet. 

Trener Skullerud må klare seg uten Espen Bugge Pettersen, Joshua Gatt og Erik Hestad.

Strømsdogset gjorde på sin side av med Bodø/Glimt sist med 2-0. Seieren kunne vært langt større, selv om tre poeng naturlig nok var det viktigste. Godset står for øvrig med 42 kamper uten tap hjemme på Marienlyst - en rekord som strekker seg helt tilbake til juni 2011. Mounir Hamoud var lagets beste i seieren over gultrøyene, da han noterte seg for både målgivende og scoring. 

Molde har vært i fryktinngytende form denne sesongen, og kun arbeidsuhellet mot Odd (1-2) i starten av april skjemmer statistikken. Klubben står med fem strake gevinster i seriesammenheng. Selv om Strømsgodset kan skilte med en strålende hjemmeform (3-0-0) i år, er situasjonen en ganske annen på fremmed gress (1-1-1). 0-3 mot Vålerenga i siste bortekamp er åpenbart grunn til bekymring. 

Ronny Deila må plukke startelleveren uten å ha Jørgen Horn tilgjengelig. 

Molde møter de regjerende seriemesterne, men har ingen grunn til å frykte gjestene fra Drammen. Hjemmelaget er både formsterke og møter et variabelt - når på bortebane - Strømsgodset.

Beste Spill:

Sats på hjemmeseier til 1.70 i odds

Sats på 2-1 til 8.50 i odds