Tippeligaen, Tippetips: Bodø/Glimt vs Haugesund


Bodø/Glimt 1.90, Uavgjort 3.75, Haugesund 3.74

Så, da var Bodø/Glimts opprykksbølge borte allerede? Jan Halvor Halvorsens gutter står uten seier på sine tre seneste i serien (0-1-3), og nedslående 4:8 i målforskjell i samme periode. Selv om 0-2 tapet mot regjerende seriemester Strømsgodset sist ikke var overraskende, var 1-2 tapene mot Stabæk og Lillestrøm trolig verre å svelge. Det er nettopp mot slike motstandere Bodø/Glimt å plukke poeng dersom de skal holde seg i toppdivisjonen.

Keeper Pavel Londak måtte gå av banen etter en kollisjon i oppgjøret mot Strømsgodset. Det ga Lasse Staw sine første spilleminutter siden 2012, da han fremdeles var Lillestrøm-spiller. 26-åringen holdt imidlertid buret rent i de om lag 60 minuttene voktet buret.

Haugesund er heller ikke noe formlag. Riktignok ble det 3-1 seier over Brann den 30. april, men hvem slår vel ikke bergenserne denne sesongen? Forrige kamp endte 1-2 hjemme mot Aalesund, noe som gjør at Araberne står uten seier på eget gress så langt (0-2-2).

Haugesund har i likhet med vertene skader som volder hodebry. Danske Christian Gytkjær – som fant nettmaskene tre ganger i seieren mot Brann – hinket av banen etter bare et kvarter ut i oppgjøret mot Aalesund sist. Keeper Per Morten Kristiansen, Kristoffer Haraldseid, Erik Mæland og Michael Haukås er alle ute med skader.

Vurdering:

Ingen av disse lagene er i form, men det er gjestene som trøbler mest på skadefronten. Det kan være verdt å vurdere at Glimt vinner uten å slippe inn baklengs.

Beste Spill:

Sats på Under 2.5 scoringer til 2.06 i odds

Sats på at Bodø Glimt vinner uten å slippe inn baklengs til 3.45 i odds