Tippeligaen: Molde vs Sarpsborg 08 - 10 ting du bør vite!


Molde og Sarpsborg har møtt hverandre fire ganger tidligere i Eliteserie-sammenheng. Tor Ole Skulleruds Molde har vunnet begge sine kamper på Aker Stadion. Hjemmeseier er priset til 1.30 i odds.

Begge av Moldes hjemmeseiere mot Sarsborg (2011 og 2013) har kommet med sifrene 3-1. Det samme resulatet betaler 12.50 ganger innsatsen mandag.

Østfolds store stolthet – Sarpsborg (i alle fall mens Fredrikstad trår vannet i 1. Divisjon) har i likhet med Molde vunnet begge sine hjemmemøter i Eliteserien. Brian Deanes gutter står ubeseiret i årets serie (1-2-0), og omsettes til 9.50 for seier.

Islendingen Bjørn Bergmann Sigurdarson er Moldes toppscorer med to seriemål i årets serie. 23-åringen scoret kampens første i seieren mot Stabæk sist, og oddsen på at spissen scorer kampens første er 4.40.

Nigerianeren Aaron Samuel tegnet seg for to fulltreffere i Sarpsborg 3-0 seier over Brann i sesongpremieren. Angriperen omsettes til 5.50 i odds som målscorer iløpet av kampen mot Molde.

Tre av lagenes fire innbyrdes kamper i Eliteserie-sammenheng har stått uavgjort etter 45 minutter (0-0, 0-0 og 1-1). Oddsen på Uavgjort ved halv tid er 2.60.

Sarpsborg har scoret først i alle av sine tre Eliteserie-oppgjør denne sesongen. At gjestene finner målet som første lag mandag omsettes til 3.40 i odds.

10 av Moldes hjemmekamper forrige sesong endte med Over 2.5 scoringer. At mandagens motstandere sørger for å levere Over 2.5 mål er tilgjengelig til 1.62 i odds.

Sarpsborg gikk målløse av banen i kun tre av klubbens 15 bortekamper forrige sesong. Østfoldingene har fortsatt trenden med scoring i den eneste på fremmed gress i årets sesong. Oddsen på at gjestene scorer er 1.73.

Sarpsborg-angriper Martin Wiig overlistet Molde-forsvaret både i 3-0 seieren i 2011 og ble eneste målscorer i 1-0 kampen forrige sesong. Den forhenværende Odd-spilleren omsettes til 5.00 i odds som målscorer.