Tippetips, Serie A: Roma vs Chievo


Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 

I "Den Evige Stad" går spekulasjonene høylytt om hvem som vil bli å finne på Roma-benken kommende sesong. Etter at Zeman fikk den berømmelige støvelen, har Andreazzoli gjort sine saker riktig så for Giallorossi. Klubben er på god vei mot Europacup-spill, og befinner seg til alt overmål i finalen av Coppa Italia. Chievo kan på sin side ta det rolig, nå som ny Serie A-kontrakt så godt som garantert. 

Lagnyheter

Roma stadig klare seg uten førstekeeper Stekelenburg, og erstattes følgelig av Lobont. Andreazzoli stiller i en meget offensiv 3-4-3 formasjon hvor Totti blir å finne bak angriperne Osvaldo og Destro. Lamela starter etter alle solemerker på benken. Roma-spissen, som har notert seg for 227 Serie A-mål, jakter Silvio Piolas rekord (274 scoringer). 

Chievo-trener Corini må plukke startelleveren i visshet om at Luca Rigoni ikke er tilgjengelig. Pellissier og Paloschi er ute resten av sesongen med skader. Duoen Stoian/Therau stiller på topp for de flyvende esler tirsdag kveld.

Formutvikling

Roma er blant divisjonens formlag, og vi skal helt tilbake til 30. mars på å finne sist Totti & Co tapte (0-2 mot Palermo). Laget tok en noe heldig seier over Fiorentina lørdag, men de kommer seg både til sjanser og mål. 

Chievo ser ut som et lag i sommermodus. Spillerne er i alle fall ikke så friske i steget som de var i sesonginnledningen. 

Innbyrdes oppgjør

Chievo vant sesongens motsatte oppgjør takket være en scoring av veteranen Pellissier. Det var en kamp som ikke forløp uten kontroverser, den tid dommeren lot oppgjøret forløpe i tett tåke. Chievo har derimot ikke vunnet mot Roma på Olimpico siden 2002/2003-sesongen (1-0), selv om de slo Romas erkerival Lazio. Vi skal helt tilbake til 2008/2009 for å finne sist lagene delte poengene broderlig (0-0), mens Roma vant 2-0 på eget gress mot Verona-laget i fjorårssesongen.

Oddsen

Roma er klar favoritt med 1.25 i odds for seier. Uavgjort betaler 5.65 ganger innsatsen, mens Chievo-seier er priset til høye 12.00

Sats på Roma vs Chievo her!