Serie A, Tippetips: Revitaliserte Bologna er favoritter mot tabelljumbo Chievo!


Bologna 2.10, Uavgjort 3.25, Chievo 3.75 (Avspark, mandag 20.45)

Etter en elendig sesonginnledning virker Bologna endelig å ha funnet seiersformelen. Mandag ligger derfor presset utelukkende på Chievo og hardt pressede trener Sannino. 

Lagnyheter

Pioli kan kan atter igjen stille med angriper Diamanti, hvis spiller har sonet ferdig suspensjon. Treneren vurderer å dytte Khrin inn i midtforsvaret, mens Cristaldo blir å finne på topp i Bolognas 3-5-1-1 formasjon. 

Sannino må klare seg uten den utestengte midtbaneterrieren Hetemaj, mens Dramé og Dos Santos er skadet. Cesar er imidlertid tilbake i startelleveren, mens Pellissier og Thereau som vanlig utgjør angrepsduoen. 

Formutvikling

Bologna har vunnet to strake kamper (mot Livorno og Cagliari), men på eget gress har det som regel vært kladdeføre, og foreløpig to nederlag. 

Chievo har tapt sine fem nyligste seriekamper, og ligger ikke overraskende desidert nederst i Serie A. Laget fra Verona har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen, hvor statistikken viser 0-1-3.

Innbyrdes Oppgjør

I løpet av de seks seneste sesongene, når disse lagene har møtt hverandre på Dall'Ara, har Bologna stukket av med seieren ved tre anledninger. To kamper har endt med poengdeling, mens Chievo har tatt med seg full pott tilbake til Verona én gang. De Flygende Eslene har imidlertid ikke vunnet i Bologna siden 2009/2010-sesongen, da de gjorde av med hjemmelaget med 2-0. 

Odds & vurdering

Bologna er favoritter med 2.10 i odds for seier, mens Chievo er priset til 3.75. Uavgjort til 3.25 ganger innsatsen er interessant, ettersom Chievo på et eller annet tidspunkt må sette en stopper for den elendige formen. Forrige uke spilte de på alle måter jevnt med Roma, selv om det endte med tap til slutt. 

Beste Spill:

Sats på Uavgjort til 3.25 i odds