Serie A, Tippetips: Parma slår skadeskutt Bologna!


Lørdag

Parma 1.8, Uavgjort 3.4, Bologna 4.5

Bologna-manager, Stefano Pioli, beskrev Alessandro Diamanti som "vår Kobe Bryant" denne uken. Antageligvis tenkte han ikke på det faktum at trolig ingen av dem spiller denne helgen. Diamanti er tvilsom til dette oppgjøret etter influensasyke, og hans fravær vil merkes for et lag som avhenger av den tidligere West Ham-spissen som målscorer og tilrettelegger. Selv dersom han hadde vært å finne i startelleveren hadde jeg tenkt i retning av hjemmeseier her. 

Visste du at: Denne kampen ser du gratis som Unibet-kunde!


Genoa 2.3, Uavgjort 3.2, Torino 3.1

Alberto Gilardinos dager i Genoa kan snart være talte, dersom ryktene om Toronto FCs interesse medfører riktighet. Det canadiske laget skal nemlig være villig til å tilby spilleren €4 millioner pr år. Både spiller så vel som nåværende klubb er imidlertid lystne på å utsette en eventuell overgang til mai neste år. Og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Spissen har scoret fem i løpet av sine seks seneste kamper, og vært en viktig brikke i klubbens oppsving de siste ukene. 

Sats på at han finner nettmaskene lørdag mot et Torino-forsvar som allerede har sluppet inn 22 baklengs denne sesongen. Laget har heller ikke evnet å holde rent bakover siden sesongpremieren mot Sassuolo.