Serie A, Tippetips: Napoli vs Inter Milan


Napoli vs Inter setter punktum for helgens Serie A-kamper. Det er imidlertid mer å glede seg til for de som er svake for den italienske toppdivisjonen. Allerede mandag er AC Milan og Roma i aksjon. Det er likevel på San Paolo at den viktigste kampen finner sted i den 16. serierunden. Lagene på henholdsvis tredje – og fjerdeplass møtes, og begge lagene vil ønske å sikre seg full pott.

Napoli går inn i søndagens oppgjør med Champions League-exiten friskt i minne. Benitez’ gutter spilte likevel godt mot Arsenal, og hadde det ikke vært for Grosskreutz’ scoring tre minutter før full tid i Marseille, hadde Napoli vært videre i turneringen. Hjemmelaget står uten seier på sine to seneste i Sør-Italia (0-1 mot Parma og 3-3 mot Udinese), og napolitanerne befinner seg nå hele åtte poeng bak serieleder Juventus. Roma ligger på sin side fem poeng foran de lyseblå. Det endrer likevel ikke det faktum at Napoli fremdeles ligger fire poeng foran helgens motstander – Inter Milan – og vil ønske å trygge avstanden ytterligere. Benitez må klare seg uten Hamsik, noe som betyr at Callejon og Martens flankerer midtspissen Higuain.  

Det har vært mye snakk om Mazzarri de siste dagene. Først og fremst fordi dette vil bli den første turen tilbake til Napoli etter fjorårets farvel. Likeledes fordi treneren har gjort det klart overfor den nye klubbeieren – Thohir – at for å få Inter i Champions League, må klubben forsterke umiddelbart. Nerazzurri har spilt uavgjort i sine tre siste seriekamper, og fremdeles ubeseiret på bortebane. Laget stiller i sin sedvanlige 3-5-1-1 med Palacio på topp og Guarin like bak.

Napoli vil ha trette bein etter spill i Champions League, mens Inter har hatt hele uken på å forberede seg til kampen på San Paolo. Napoli vil likevel ønske å vise at CL-exiten allerede er et tilbakelagt kapittel, og seier kan handles til 1.90 i odds.

Beste Spill:

Sats på Inter Milan til 1.90 i odds