Serie A, Tippetips: Napoli kan påføre Parma sitt fjerde strake tap!


Helgens Serie A-kamper ser du her! 

Lørdag

Chievo 2.40, Uavgjort 3.20, Verona 3.20

I vakre Verona, som er bakteppe for dette oppgjøret, handler samtaleemnet mindre om stjernene på banen enn om kostnadene ved å se fotballkampen. Billettene til Derby della Scala har nemlig priset til €28 og oppover. Priser som kanskje fremstår som bedskjedne for de fleste engelske supportere, men som langt overstiger gjengs pris for et oppgjør mellom to middelhavsfarere.

Hellas Verona har sukret pillen for egne fans, ved å tilby supporterne som løser billett til helgens kamp gratis inngang mot Udinese kommende måned. Chieveo, derimot, har valgt å avstå fra å kommentere prisøkningen. Det er uansett hjemmelagets status som Serie A-klubb som står i fare, selv om det er lite som skiller disse klubbenes formkurver. Jeg heller mot å satse på uavgjort her til 3.20 i odds.

 

Inter 1.38, Uavgjort 4.65, Bologna 10.00

Dersom vi skal tro Hector Cuper, sitter ikke Walter Mazzarri mye lenger som Inter-manager. Den argentinske treneren fortalte journalister i Tyrkia torsdag at Nerazzurri ønsker å hente tilbake Roberto Manchini. 

Hvis dét medfører riktighet, er det vanskelig ikke å synes synd på Mazzarri - ettersom Inter har spilt godt den siste tiden. Laget har imidlertid alltid evnet å gjøre det vanskelig for seg seg - hvorvidt det handler om å treffe treverket mer enn noe annen klubb i divisjonen, eller å kaste bort tomålsledelse mot bunnlaget Livorno. De er nødt til å vinne overbevisende her. Men, sett i lys av lagets selvdestruktive spill, er uavgjort fristende til 4.65 i odds.

 

Søndag

Lazio 1.77, Uavgjort 3.50, Sampdoria 5.25

Sinisa Mihajlovic er nødt til å følge denne kampen fra tribunen, når Sampdoria møter gamleklubben på Stadio Olimpico. Treneren pådro seg nemlig to kampers utestengelse etter en kontrovers med fjerdedommeren i forrige helgs 0-0 mot Fiorentina.

Nevnte til tross vil jeg vurdere Seier/Uavgjort for Sampdoria til 2.02 i markedet Dobbelsjansen. Lazios prestasjoner har på alle måter variert under trener Edy Reja, og nå som ledende Ultra-grupper atter igjen planlegger å holde seg hjemme, er det lite hjemmebane-fordel å hente.

 

Atalanta 1.82, Uavgjort 3.4, Sassuolo 4.5

Atalanta går inn i helgens oppgjør med muligheten til å sette ny klubbrekord. Bergamo-klubben står med seks strake gevinster, og setter ny klubbeste med seier over Sassuolo på Stadio Atleti Azzurri d'Italia. Og utsiktene til suksess er det ingen ting å si på. I tillegg til å ligge på 19.plass i Serie A, har gjestene tre nederlag på rappen. De eneste gode nyhetene for Sassuolo, er at motstanderen må klare seg uten en rekke nøkkelspillere - inkludert midtstopper Guglielmo Stendardo, venstrebacken Davide Brivio og kanskje angriper Maxi Moralez. Uansett; sats på hjemmeseier til 1.82 i odds!

 

Cagliari 6.25, Uavgjort 3.60, Roma 1.65

For første gang på en god stund har Roma mulighet til å legge skikkelig press på Juventus i toppen av Serie A. Dersom de slår Cagliari søndag, vil de - om enn for en stakket stund - ligge kun fem poeng bak serielederne. "Den Gamle Dame" er nemlig ikke i aksjon før mandag kveld.

På papiret skal dette være nokså grei skuring for Rudi Garcias gutter. I praksis kan de imidlertid ikke koste på seg å undervurdere motstanderen. Cagliari har vunnet tre av sine fire seneste hjemmekamper, og har i motsetning til Giallorossi ikke et forstyrrende midtuke-oppgjør. Jeg har sans for utsiktene til Over 2.5 scoringer til 2.12 i odds.

 

Catania 2.60, Uavgjort 3.20, Torino 2.85

Tiden er i ferd med å løpe ut for tabelljumbo Catania. Elefantene er seks poeng unna trygg grunn, med syv kamper igjen av sesongen. Det er lite ved klubbens prestasjoner som indikerer at de mirakuløst skal evne å holde seg i divisjonen. Sicilianerne har kun plukket ett poeng på sine syv seneste kamper.

Torino har på sin side tatt foten av gasspedalen den siste drøye måneden, og har mistet grepet om Europa League-plassen. De er uansett et langt bedre lag enn vertene, og har Ciro Immobile tilbake fra karantene. Jeg er slett ikke overbevist om at de egentlig er outsidere her. Sats derfor på borteseier til 2.85 i odds.

 

Fiorentina 1.72, Uavgjort 3.50, Udinese 5.75

Det er vanskelig å snakke om Udinese uten samtidig å nevne Simone Scuttet. Den 17 år gamle keeperen har nemlig holdt nullen i seks av sine 10 kamper for førstelaget. Likeledes er det vrient å diskutere Fiorentina uten å peke på lagets mangler offensivt, hvor skader på Guiseppe Rossi og Mario Gomez har laget krøll. Viola har funnet nettmaskene kun én gang iløpet av sine fire nyligste kamper.

Det mest logiske å forvente søndag er få scoringer. Under 2.5 scoringer til 1.85 i odds er verdt å vurdere.

 

Parma 3.10, Uavgjort 3.30, Napoli 2.40

Parmas 17 kamper uten tap har på alle måter fått sitt endelikt med tre strake tap. Det skulle være overflødig å si at det trolig er andre lag de heller ville ønsket å møte enn tredjeplassen Napoli. 

Når det er sagt; Parma har allerede slått Partenopei denne sesongen - en overraskende 1-0 seier på Stadio San Paolo tilbake i november. Med forsvarsspillerne Gabriel Paletta og Alessandro Lucarelli ute er det vanskelig å se for seg at Parma holder rent bakover. Borteseier betaler 2.40 i odds. 

Sats på helgens Serie A-kamper her!