Serie A, Tippetips: Mandagens kamper!


Som Unibet-kunde ser du Serie A-kampene gratis her! 


Torino 3.4, Uavgjort 3.3, Napoli 2.25

Det har vært en frustrerende uke hittil for Napoli, hvis klubb fremdeles må lure på hvordan de ikke maktet å konvertere en rekke sjanser i Europa League-kampen mot Porto. Partenopei er imidlertid nødt til å legge den kampen bak seg dersom de skal gjøre forhåpninger om Serie A-sølv.

De gode nyhtene for Rafael Benitez er at mandagens motstander - Torino - har tapt fire av sine fem seneste kamper. Oddsen er noe snau, men jeg er fristet til å satse på borteseier her!

 

Roma 1.4, Uavgjort 4.5, Udinese 7.5

Kevin Strootman sa farvel til sine lagkamerater torsdag, når han nå reiser tilbake til Nederland i forbindelse med en kneoperasjon. Spillerens fravær er på alle måter en strek i regningen for Giallorossi, som i tillegg må klare seg uten suspenderte Daniele De Rossi. Det betyr således at vi kan forvente Rodrigo Taddei og Radja Nainggolan på midtbanen. Maicon soner på sin side karantene.

Roma kan uansett ønske Francesco Totti velkommen tilbake. Og laget er beviselig langt bedre med veteranen på banen enn uten. Oddsen på hjemmeseier synes uansett noe lav i lys av fraværene. Sats på Uavgjort!