Serie A, Tippetips: Målfattig mandagskamp i vente mellom Udinese og Juventus!


Mission +8. Det er hva det handler om for Contes utvalgte i mandagens oppgjør i Udinese. Etter Romas seier lørdag, er Juventus' forsprang ned til andreplassen krympet til fem poeng. Bianconeri vil selvsagt foretrekke at de har et visst slingringsmon - eventuell tabbekvote - i toppen av Serie A. Udinese befinner seg ikke i overhendende nedrykksfare lenger, men har heller ikke heng på Europacup-spill. Vertene kan derfor gå inn i mandagskampen helt uten press. 

Guidolins mannskap gikk tapende av banen i Firenze sist, etter å ha gått tre kamper uten tap. Med 13 poeng ned til nedrykkstroikaen har klubben fra Friuli ikke noe å frykte. Mandag må Udinese klare seg uten suspenderte Badu, men kan stille med Di Natale fra start. Bruno Fernandes tar på sin side plass like bak spissveteranen. Udinese står med 8-2-5 på eget gress denne sesongen.

For Conte, som har kommende ukes semifinalekamp i Europa League mot Lisboa å ta hensyn til, har vært nødt til å foreta roteringer i startelleveren. Verken Tevez eller Vidal blir å finne i angrepet, hvis parhester forventes å starte på benken. På midtbanen blir det ryddet plass til Marchisio, som dermed danner den sentrale duoen med Pogba - bak spissparet Llorente og trolig Giovinco. Juventus har vunnet samtlige kamper på hjemmebane, mens 11 av totalt 16 på fremmed gress har gitt full pott.

De regjerende mesterne har hatt en lang og slitsom sesong, hvor de har vært nødt til å balansere hensynet til både Serie A og Europacup-spill. I syv av Juventus' seneste åtte kamper har utfallet endt Under 2.5 scoringer, mens fasiten er den samme for tre av Udineses fire nyligste opptredener. I det omvendte oppgjøret måtte vi vente helt til sluttminuttene før Llorente sikret seieren for hjemmelaget. Vi forventer en målfattig kamp også mandag kveld. Under 2.5 scoringer er priset til 1.78 i odds.

Som Unibet-kunde ser du Serie A-kampene Live på Unibet TV!