Serie A, Tippetips: Juventus vs Livorno


Juventus 1.14, Uavgjort 7.40, Livorno 25.00

Juventus- Livorno er den første av mandagens hengekamper (den andre er Genoa vs AC Milan) som går av stabelen kl 19.00 på Juventus Stadion. Bianconeri ønsker naturlig nok å øke forspranget til toeren Roma, hvis klubb nå befinner seg fem små poeng bak Torino-klubben. Labrocini er på sin side desperate etter poeng for å kunne sikre fornyet toppseriekontrakt.

Så, har Juve grunn til å være bekymret etter Romas seier? Sett i lys av klubbens prestasjoner på eget gress (15 gevinster på 15 kamper), har det i alle fall ingen grunn til å frykte Livorno. Men, ”Den Gamle Dame” kan meget vel føle at hovedstadsklubben Roma begynner å komme ubehagelig tett opp i rygg. Trener Conte akter ikke å foreta mange endringer i startellever, selv om de møter Lyon i kvartfinalene av Europa League allerede torsdag. Juventus må klare seg uten forsvarsspiller Barzagli. Vidal er suspendert, noe som borger for Marchisio. Hva angår angrepet har Conte holdt kortene tett til brystet, men kan falle ned på Tevez og Llorente.

Livorno går inn i dette oppgjøret etter å ha sikret seg uavgjort mot Inter Milan mandag. Problemet er bare at Domenico Di Carlos gutter har tapt 11 av sine 13 seneste bortekamper i Serie A. Gjestene må klare seg uten Emerson, Mbaye og Rinaudo grunnet ymse skadeproblemer, mens Paulinho trolig kan få hvile. Det betyr i sin tur at Siligardi tar plass sammen med Belfodil i angrepet. Kommende helgs oppgjør mot Chievo blir en nøkkelkamp med tanke for hvem som rykker ned fra Serie A. Det faktum at Livorno kan komme til å la spillere hvile mot Juventus, viser hvor prioriteringene ligger.

Juventus gikk seirende ut med 2-0 i det omvendte oppgjøret mot Hakkespettene, selv om begge målene kom i andreomgangen. I de seneste serie – og Europa League-kampene har Juventus fremstått slitne. Vi forventer likevel seier i kveldens kamp, om enn med Under 2.5 scoringer til 2.40 i odds. Det som også er interessant, er Juventus’ hang til å vinne uten å slippe inn baklengs – 1.63 i odds.