Serie A, Tippetips: Juventus runder 100 poeng!


Serie A-Kampene Ser Du På Unibet TV!

Søndag

Catania 2.20, Uavgjort 3.50, Atalanta 3.25

Den interne granskningen har allerede startet i Catania - hvis klubb noterte seg for sin beste tabellposisjon i historien forrige sesong, for så å rykke ned inneværende. To strake gevinster iløpet av de to seneste ukene, har kun ført til en forsterket følelse av at laget ikke har prestert i henhold til evnene denne sesongen. 

Catania har en god sjanse til å ta sin tredje seier på rappen denne helgen, mot en motstander som forventes å stille uten midtstopperne Guglielmo Stendardo og Stefano Lucchini. Hjemmeseier er priset til 2.20 i odds.

 

Genoa 4.85, Uavgjort 3.70, Roma 1.75

Roma har hatt en forrykende sesong, men synes likevel å runde av på høyst ordinært vis. To strake tap har tatt lufta ut av Giallorossi-ballongen, selv om sesongen som sådan står til godkjent. Sølv i serien, med den høyeste poengsummen i historien, betyr at Rudi Garcia har gjort det godt i sitt første år som trener. 

Genoa sikret seg fornyet toppseriekontrakt for lenge siden. Etter den tid har de funnet frem solhatter og fluktstoler, noe to poeng på de syv seneste kampene illustrerer godt. De skal få problemer med å forbedre de tallene her, nå som både Alberto Gilardino og Luca Antonelli er suspenderte. Borteseier til 1.75 i odds!

 

Juventus 1.20, Uavgjort 6.80, Cagliari 13.00

Juventus trenger kun ett poeng for å runde 100 poeng denne sesongen. For å være helt ærlig; det er vanskelig å se for seg at de ender opp med mindre enn tre i søndagens oppgjør. Bianconeri har vunnet samtlige 18 seriekamper hjemme på Juventus Stadion, mens Cagliari neppe kan sies å være et lag som skal være i stand til å stikke kjepper i hjulene. 

Sats på at vertene vinner uten å slippe inn baklengs til 1.82 i odds. Juventus har Serie As beste forsvar, mens gjestene kun har scoret 10 ganger på fremmed gress denne sesongen.

 

Milan 1.22, Uavgjort 6.00, Sassuolo 10.00

Sassuolos seier mot AC Milan tilbake i januar var en av denne sesongens store overraskelser. 19-åringen Domenico Berardi fant nettmaskene fire ganger i seieren, som samtidig markerte slutten på Massimiliano Allegris regjeringsperiode på San Siro. Etterfølgeren Clarence Seedorf kan meget vel stå arbeidsledig uansett hvordan denne kampen måtte ende. 

AC Milan har fremdeles et håp om Europa League kommende sesong, men er nødt til å vinne samtidig som både Torino og Parma feiler. Jeg er ikke engang overbevist om at de klarer første del av den ligningen. Sassuolo sikret seg fornyet Serie A-kontrakt forrige helg, men har mulighet til å pynte ytterligere på sesongen. Gjestene er priset generøst i markedet Dobbelsjansen til 3.75 i odds.

 

Chievo 4.30, Uavgjort 3.45, Inter 1.90

Denne kampen har kanskje ikke mye betydning med tanke på tabellposisjoner, men har snarere rikelig med symbolverdi. Dette er nemlig kampen hvor Inters trippelvinnende Javier Zanetti, Diego Milito og Walter Samuel gir stafettpinnen videre til yngre kolleger som Mateo Kovacic og Mauro Icardi.

Spillerne som er på vei ut av klubben vil naturlig nok være lystne på å ta farvel med seier. Jeg er likevel fristet til å satse på Under 2.5 scoringer til 2.02 i odds. Ingen av Chievos tre seneste hjemmekamper har inneholdt mer enn ett mål.

 

Fiorentina 3.85, Uavgjort 3.85, Torino 1.90

Blåste Torino sine muligheter til europacup-fotball forrige helg? Ettmålsledelse mot Parma 20 minutter før slutt, og klubben var dermed på stø kurs mot sjette plass. Det var inntil Jonathan Biabiany sørget for utligning. Hva verre er; Torino-spiss Ciro Immobile - Serie As fremste målscorer denne sesongen - pådro seg et gult kort, og er følgelig suspendert her.

Fiorentina kan plutselig ha sin beste angrepsduo tilbake på banen til denne kampen. Etter tre oppløftende innhopp, er Giuseppe Rossi med i kampen om sin første kamp fra start på fire måneder. Mario Gomez er ikke langt unna å gjøre skadecomeback etter kneskaden han pådro seg tilbake i mars. Selv uten tyskeren er det verdt å satse på Fiorentina til 3.85 i odds.

 

Lazio 1.48, Uavgjort 4.55, Bologna 6.75

Det blir ikke europacup-spill på Lazio neste sesong. Biancocelesti kan i teorien kapre sjetteplassen - og Torino - men vil uansett komme til kort hva angår innbyrdes oppgjør. 

De bør uansett vinne mot nedrykksklare Bologna, selv om mye avhenger av spillernes motivasjon. Om ikke annet velger jeg å satse på at Lazio holder rent bakover til 2.23 i odds. Bologna har kun scoret åtte mål iløpet av 15 kamper siden Alessandro Diamanti ble solgt i februar.

 

Napoli 1.45, Uavgjort 4.65, Verona 6.80

Napoli spiller sesongens siste kamp foran 10.000 skoleelever. Myndighetene hadde i utgangspunktet bestemt at kampen skulle gå for lukkede dører, som straff for fansens oppførsel i forkant av den italienske cupfinalen. 

Verona vil garantert være glad for å slippe hatske atmosfæren på Stadio San Paolo. Gjestene har i tillegg muligheter til å snike seg til europacup-spill med seier, og litt hjelp fra andre. Motivasjonen vil det således ikke være noe å si på. Til 6.80 i odds er Verona-seier verdt et lite spill.

 

Parma 1.20, Uavgjort 7.00, Livorno 15.00

Av alle lagene som jakter Europa League-spill i Italia, har Parma den desidert enkleste oppgaven denne helgen. De skal ha små problemer med å rydde et allerede nedrykksklart Livorno - en motstander som har tapt samtlige av sine seks seneste. 

Å vinne er alene ikke nok for Ducali, som i tillegg må krysse fingrene for at Torino roter bort poeng mot Fiorentina. I det minste regner jeg med at de selv vinner. Sats på Parma med -1 i handicap til 1.70 i odds.

Serie A-kampene ser du på Unibet TV!