Serie A, Tippetips: Fiorentina vs Verona


Fiorentina 1.48, Uavgjort 4.15, Verona 7.80

Vincenzo Montella ledet Viola til fjerdeplass i fjorårets Serie A, og er følgelig å finne i Europa League. På den europeiske fotballscenen har italienerne hatt tilnærmet fritt leide i en gruppe bestående av Dnipro Dnipropetrovsk, Pacos de Ferreira og rumenske Pandurii Targu Jiu. Fiorentina er ubeseiret i årets Europa League (4-1-0), mens det heller ikke har gått så mye dårligere i den hjemlige Serie A. Klubben befinner seg på femteplass med 24 poeng, og kan skilte med 7-3-3. Hjemme på Stadio Artemio Franchi er det lite å sette fingeren på. 1-2 tapet mot Rafael Benitez’ Napoli tilbake i oktober er eneste feilskjær (6-0-1). Hjemmeseier mandag er priset til 1.48 i odds.

Montella & Co tapte forrige helg mot Udinese (0-1). Kanskje mer bekymringsverdig var at laget kun for andre gang denne sesongen ruslet målløse av banen. Med et reservepreget mannskap ble det heller ikke nettkjenning mot Pacos de Ferreira i Europa League. Oddsen på at Fiorentina ikke scorer er 7.00.

Verona er nødt til å snu den dårlige trenden. Etter en fabelaktig sesonginnledning har laget tapt to strake mot Genoa og hjemme mot erkerivalen Chievo. Andrea Mandorlinis gutter sliter med borteformen. Kun fire av lagets 22 poeng har kommet på fremmed gress denne sesongen.

Visste du at: Denne kampen ser du gratis som Unibet-kunde!

Denne kampen blir spesiell for spissveteranen Luca Toni. 36-åringen forlot nettopp Fiorentina til fordel for Verona i sommer. Den forhenværende Palermo-angriperen har allerede notert seg for fem scoringer denne sesongen, men samtidig vært nest sist på ballen ved fire anledninger. Oddsen på at ringreven Toni scorer mandag er 3.95.

Fiorentina har slitt med antatt svakere motstand, og er åpenbart ikke i slag om dagen. Det kan meget vel hende at dette ender med hjemmeseier, men 1.48 frister ikke. Vi tror det er et godt tidspunkt å satse mot Montellas mannskap på.

Beste Spill:

Sats på x/2 i markedet Dobbelsjansen til 2.70 i odds

Sats på Luca Toni som kampens siste målscorer til 9.00 i odds