Serie A, Tippetips: Fiorentina kan slå skaderammede Roma!


Som Unibet-kunde ser du alle Serie A-kampene her! 

 AC Milan 1.25, Uavgjort 6.10, Livorno 13.00

Fire strake gevinster har gitt Milan henge på Europe League igjen. Det har imidlertid satt puntum for rapportene om indre stridigheter i klubben. Clarence Seedorfs forhold til spillerne er angivelig dårlig, og Ignazio Abate især skal visstnok være frustrert over lite spilletid. Backens forhåpninger om VM-spiller svinner for hver uke som går.

Uavhengig av hvordan stemningen i troppen måtte være; Rossoneri skal ikke ha nevneverdige problemer med å slå en nedstemt Livorno. Sats på at Milan vinner med -1 i handicap til 1.77 i odds.

 

Atalanta 1.95, Uavgjort 3.25, Verona 4.55

Det er to lag som har overprestert denne sesongen som møtes på Stadio Atleti Azzurri d’Italia, og begge er på det rene med at utsiktene til Europa League er en saga blott med tap her. Både Atalanta og Verona har vært på nedadgående den siste tiden, selv om gjestene i det minste fant nettmaskene tre ganger i 3-5 tapet mot Fiorentina forrige helg.

Med en Luca Toni i jakten på toppscorertittelen, og et hjemmekjært Atalanta, burde det ligge an til mange mål atter igjen. Sats på Over 2.5 scoringer til 1.88 i odds.

 

Catania 2.20, Uavgjort 3.35, Sampdoria 3.45

Sampdoria ble ydmyket av Mauro Icardi og Inter Milan forrige helg. Men, la for alle del ikke 0-4 resultatet narre seg. Sinisa Mihajlovic’ gutter var så absolutt på høyde med Inter i første omgang, og direkte uheldige som ikke gikk til pause med ledelse. Tatt i betraktning av at de spilte med 10 mann i 70 minutter, var det kanskje ikke overraskende at de til slutt måtte gi tapt?

Med en fulltallig tropp å velge fra, og kanskje viktigst av alt – med manageren tilbake på sidelinja etter suspensjon – forventer jeg at Sampdoria leverer en solid forestilling mot Serie As tabelljumbo. Sats på Seier/Uavgjort til Sampdoria i markedet Dobbelsjansen til 1.70 i odds.

 

Chievo 2.05, Uavgjort 3.30, Sassuolo 3.90

Seier over Livorno forrige helg tok Chievo fem poeng klar av nedrykksstreken. Tap mot 19.plassen Sassuolo vil imidlertid føre dem rett ned i sumpa igjen.

De gode nyhetene for ”De Flyvende Esler” er at de har vært gode på eget gress den siste tiden. Tre av de fem seneste på Bentegodi har endt med seier. Gjestene må klare seg uten forsvarer Lorenzo Ariaudo grunnet suspensjon. Paolo Cannavaro er på sin side trolig tilbake her. Jeg satse på hemmeseier til 2.05 i odds.

 

Genoa 2.25, Uavgjort 3.10, Cagliari 3.60

Det har i sannhet vært en treg seilas over mållinja for både Genoa og Cagliari. Med fem kamper igjen av sesongen kan imidlertid begge klubbene føle seg trygge på fornyet toppseriekontrakt. Gjestene befinner seg åtte poeng over den fryktede nedrykksstreken etter forrige helgs seier over Sassuolo. Vertene er på sin side ytterligere seks poeng bedre til.

Ingen av lagene spiller spesielt godt om dagen, men med frykten for nedrykk ute av sinn kan det ligge an til et underholdende oppgjør her. Over 2.5 scoringer er tilgjengelig til fristende 2.30 i odds.

 

Lazio 1.90, Uavgjort 3.45, Torino 4.50

Kun én av Torinos ”Scorings-tvillinger” vil være tilgjengelig til oppgjøret på Stadio Olimpico. Alessio Cerci har pådratt seg suspensjon etter sesongens fjerde gule kort. Jeg sitter likevel med en mistanke om at Ciro Immobile kan skape problemer for Lazio på egenhånd. Angriperen har notert seg for seks scoringer iløpet av sine fire seneste kamper.

Lazio sliter med en rekke fravær; Federico Marchetti, Miroslav Klose, Ederson og André Dias forventes alle å følge kampen fra tribunen grunnet skader. Borteseier er fristende med så vidt høy odds. Jeg tror imidlertid at Immobile som målscorer er et bedre spill til 3.25 i odds.

 

Parma 2.55, Uavgjort 3.40, Inter 2.85

Økonomiske problemer tynger Inters direktører i forkant av dette viktige borteoppgjøret. Nerazzurri befinner seg to poeng foran Parma på femteplass. Og det er nettopp plassen de er nødt til å forsvare. Skulle det ende med sjetteplass, betyr det at Inter må ut i tredje kvalifiseringsrunde i Europa League – som starter i juli. For Inters del betyr det likeledes at de må takke nei til deltagelse i den lukrative Champions Cup; en turnering som går av stabelen i USA.

Parma har ikke tapt på hjemmebane i Serie A siden november, og slo seneste Napoli 1-0 hjemme på Tardin. Heller enn å plukke en vinner her, vil jeg heller vurdere å satse på Mauro Icardi som målscorer til 3.20 i odds. Angriperen har tegnet seg for fire mål iløpet av sine to nyligste kamper. Og ikke minst; han viser endelig tegn til å leve opp til sitt utrolige potensial.

 

Udinese 3.45, Uavgjort 3.35, Napoli 2.20

Det blir ingen Gonzalo Higuain i aksjon for Napoli denne helgen, etter at argentineren skadet seg på treningsfeltet i en kollisjon med Raul Albioi. Betydningen av spissens fravær skal ikke undervurderes. Higuain står med 17 scoringer hittil denne sesongen, mens hans trolige erstatter – Duvan Zapata – kun har to nettkjenninger.

Av den grunn er jeg tilbøyelig til å satse på Udinese i markedet Dobbelsjansen til 1.70 i odds. Klubben har nemlig vunnet fem av sine syv nyligste hjemme på Stadio Fuili – samtlige turneringer medregnet.

 

Juventus 1.15, Uavgjort 7.80, Bologna 19.00

For en gangs skyld skal Juventus i aksjon før Roma, noe som fjerner noe av det ekstra presset som kommer når rivalene allerede har vunnet. Ikke at det virker å ha plaget dem i noen av oppgjørene de to seneste ukene, der de har slått både Livorno og Udinese enkelt.

Det burde være trygt å forvente et lignende utfall i lørdagens møte med 17.plassen Bologna. Men, å finne et spillobjekt som betaler seg er derimot ikke helt enkelt. Sats på at hjemmelaget vinner uten å slippe inn baklengs er mitt forslag: 1.55 i odds.

 

Fiorentina 3.15, Uavgjort 3.40, Roma 2.35

Til syvende og sist har trolig Romas prestasjoner denne sesongen vært forgjeves. Med fem kamper igjen av sesongen, ligger de like fullt an til å ende sesongen med 91 poeng. Likevel; innen avspark i dette oppgjøret kan de ligge så mye som 11 poeng bak serieleder Juventus. Det er den nedslående virkeligheten for hovedstadslaget, i forkant av hva som kan vise seg en viren kamp.

Roma er langt unna å være fulltallige, der de mangler viktige spillere som Kevin Strootman, Mehdi Benatia og Mattia Destro. Så godt som de har spilt i forkant av helgens kamp – med syv strake gevinster å vise til – tror jeg de får en smell her. Sats på hjemmeseier til 3.15 i odds.