Serie A, Tippetips: Chievo er godt priset mot Inter!


Sampdoria 2.4, Uavgjort 3.05, Udinese 3.1

Udineses berg-og-dalbanesesong nådde nye høyder - eller bunnivå - torsdag, da de ble slått ut av Coppa Italia. Fruilani har vært kronisk ustabile denne sesongen, hvor de har tapt mot lag som Chievo og Catania, mens de har slått Fiorentina og spilt uavgjort borte mot Napoli. 

Sampdoria har på sin side sett langt sterkere ut etter at de ansatte Sinisa Mihajlovic som manager, og de har spilt godt i tapene mot Napoli og Roma de siste fire dagene. Pedro Obiangs fravær er en strek i den berømmelige regningen, men Udinese må selv klare seg uten Luis Muriel. Hjemmeseier! 


Inter 1.44, the draw 4.4, Chievo 7.2

Tapet mot Udinese var bare ytterligere et slag for et Inter-lag som står i fare for å tulle seg helt bort denne sesongen.

Manager Walter Mazzarri har blitt tvunget til å forsvare seg mot negative sammenligninger med forgjengeren Andrea Stramaccioni, som opplevde at 2012/2013-sesongen sporet helt av etter en god start. Årets utgave av Inter virker å stå i fare for å gjøre det samme - egentlig uten å ha sanket særlig mange poeng før nedturen startet. 

Inter må klare seg uten Fredy Guarin i oppgjøret mot Chievo, mens motstanderen stiller uten Luca Rigoni. Sett i lys av hjemmelagets problemer, er ikke Chievo et dårlig spill i markedet for Dobbelsjansen med 2.75 i odds.