Serie A: Paolo Bandinis tips!


Siena 2.3, uavgjort 3.15, Palermo 3.2

Hadde dette oppgjøret funnet sted for seks uker siden, hadde kampen stått mellom to trenere som nylig hadde hatt ansvaret for motstanderlaget for kort tid siden. Dessverre ble Giuseppe Sannino - som gikk fra Siena til Palermo i sommer - sparket av klubbeier Maurizio Zamparini etter bare tre Serie A-kamper.

Serse Cosmi er fremdeles trener i Siena, selv om han bare holdt i fire kamper for Palermo-trener våren 2011. Hans nye klubb befinner seg én plass under den gamle arbeidsgiver, men hadde ligget seks poeng foran hadde det ikke vært for kampfiksingsskandalen. At hjemmelaget holder rent bakover er priset til 2.75. Siena har ikke sluppet inn baklengs i to kamper på Stadio Artemio Franchi, mens Palermo har gått målløse av banen i fem av åtte oppgjør.

Milan 1.52, uavgjort 3.95, Genoa 6.6

Adriano Galliani rykket nok en gang ut for å melde at Massimiliano Allegris jobb er trygg. Han insisterte på at "treneren er ikke problemet". Mange av klubbens tilhengere vil driste seg til å si seg uenige, etter nok en svak forestilling i tapet mot Malaga i Champions League. Treneren ønsker å gi laget et løft med 3-4-3 formasjonen, men fikk ikke den ønskede effekten.

Det skal bli interessant å se om han holder seg til den samme taktikken i møtet mot Genoa. Uansett ville jeg valgt å satse på gjestene - som kan skilte med den nytilsatte treneren Luigi Delneri - til 6.60 i odds.

Oddsen på borteseier er mildt sagt raus for et lag som - tross alt - har plukket flere poeng enn Milan denne sesongen.