Serie A: Onsdagens Tippetips


Pescara 15.0, uavgjort 7.0, Milan 1.16

Nyheten om Pescaras degradering til Serie B kom som en aldri så liten overraskelse. Vi hadde alle nemlig trodd det var opplest og vedtatt for flere måneder siden. Kan et lag som kun har sanket to poeng i løpet av de fire seneste månedene by på problemer for Milan onsdag? Man skal aldri si aldri; de spilte tross alt uavgjort mot Roma for bare to uker siden. Sett i lys av at Pescara ikke har tegnet seg for scoring i fem av sine syv nyligste kamper, vil jeg våge å sette pengene mine på at AC Milan vinner uten å slippe inn baklengs til 1.75 i odds. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Atalanta 3.75, uavgjort 3.3, Juventus 2.0

“Fino alla fine", er den sedvanlige oppfordringen på Juventus Stadion - "Til Sluttsignalet". "Den Gamle Dames" supportere forventer at laget fortsetter den gode trenden helt til siste fløyteblås. Antonio Conte tenker akkurat det samme. Juventus kan meget vel ha innkassert Serie A-tittelen søndag, men treneren ønsker fortsatt å vinne de tre gjenstående kampene. 

Det er imidlertid vanskelig å vite hva man kan forvente fra en spillergruppe som knapt har hatt tid til å komme seg etter gullfeiringen. German Denis kan være verdt et spill i markedet for målscorere. Statistikken viser at han alltid hever seg mot seriens beste motstandere. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Bologna 4.6, uavgjort 3.65, Napoli 1.72

Bologna slapp inn seks baklengs mot et Lazio-mannskap søndag, hvis lag kunne vise til tre fulltreffere på sine 10 seneste. Man skal kanskje ikke forvente målbonanza i samme skala onsdag, selv om Stefano Piolos menn har sett ut som et lag med solhatt og Pina Colada en god stund allerede. Napoli har fremdeles ikke sikret seg andreplassen offisielt sett, og ønsker å fjerne siste rest av tvil. Borteseier. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Cagliari 2.7, uavgjort2.4, Parma 3.75

Begge av disse lagene sikret seg fornyet Serie A-kontrakt forrige helg. Ingen av klubbene var i realiteten i direkte fare, selv om den matematiske bekreftelsen kan gi oss et åpent og morsomt oppgjør onsdag. Parma har en skrekkelig bortestatistikk å vise til denne sesongen. Denne kampen spilles uansett i Trieste - Ikke Cagliari. "Vertene" må til alt overmål klare seg uten en rekke nøkkelspillere; Danilo Avelar og Andrea Cossu inkludert. Jeg vil ærlig talt styre unna denne kampen. Dersom noe frister her, må det være oddsen for borteseier.

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Inter 2.6, uavgjort 3.25, Lazio 2.75

Velkommen tilbake, Miroslav Klose. Før søndagens kamp hadde tyskeren gått 11 kamper uten scoring. Mot Bologna, derimot, fant han nettmaskene i snitt hvert 13.6 minutt. Hadde han ikke blitt byttet ut til fordel for Vladimir Petkovic midtveis i andreomgangen, kunne han sikkert ha slått rekorden for flest scoringer i én og samme Serie A-kamp. Klose noterte seg for fem nettkjenninger, mens rekorden er seks. 

I hvilken grad har Inter grunn til å bekymre seg? Forsvaret ligger i ruiner, og Andrea Ranocchia er atter igjen et eneste stort spørsmålstegn etter at han hinket av banen i søndagens kamp mot Napoli. På den annen side; Lazio står uten gevinst på åtte bortekamper, og har ikke engang scoret i fem av sine seks nyligste. Under 2.5 scoringer er priset til 2.15 i odds

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Palermo 2.2, uavgjort 3.5, Udinese 3.0

Hjemmelaget er tre poeng unna trygg grunn, og har således behov for full pott onsdag. De gode nyhetene for Sicilia-klubben er at  i forkant av Juventus' besøk sist, var de et av divisjonens formlag - 11 poeng i løpet av sine fem seneste kamper. Den dårlige nyheten er at onsdagens motstander er i ytterligere bedre form. Udinese har nemlig vunnet fem strake kamper, og har blikket festet på Europacup-spill kommende sesong. 

Palermo har ikke vunnet mot Udinese på de seks nyligste forsøkene. Men, mer enn tidligere møter, er det lagets avhengighet av Josip Ilicic som peker mot borteseier. Sloveneren har vært i utsøkt form den siste måneden, men han har også spilt til tross for skadeproblemer. Slitasje på spillerne begynner å gjøre seg gjeldende. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Sampdoria 2.0, uavgjort 2.9, Catania 4.3

Med seks poeng klar av nedrykksstreken, bør Sampdoria overleve. Selv om de skulle tape alle av sine gjenstående kamper. Ingenting tyder på at trener Delio Rossi skulle ønske å teste ut om teorien stemmer med virkeligheten. Laget hans har tapt sine tre seneste på eget gress, men jeg er likevel fristet til å satse på at de vinner mot et Catania-lag som er veldig svake på bortebane. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Siena 5.0, uavgjort 3.75, Fiorentina 1.65

Nabo-oppgjørene i Toscana-regionen er alltid jevnspilte. Dette er derimot en kamp av stor betydning. Hjemmelaget ligger fem poeng unna trygg grunn, og er nødt til å vinne for å ha noen som helst forhåpninger om overlevelse i Serie A. Fiorentina har på sin side ikke gitt opp håpet om tredjeplassen - og følgelig en plass i neste års Champions League. 

Viola er nødt til å klare seg uten Alberto Aquilani, hvis midtbanespiller pådro seg en kneskade i oppgjøret mot Roma. Gjestene har like fullt all mulig grunn til å føle seg trygge på å komme unna med et greit resultat her. Siena har ikke funnet motstanderens mål i løpet av sine fire seneste hjemmekamper, og gjestene er priset til 3.30 i odds på å vinne uten å slippe inn baklengs

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Torino 3.3, uavgjort 1.75, Genoa 5.0

Uavgjort vil være et resultat som begge lagene kan leve greit med. Jeg er derimot ikke så sikker på at poengdeling er så åpenbart som man skulle tro ved første øyekast. Etter strake trepoengere er Genoas selvtillit skyhøy, mens Torino har vært på nedadgående siden starten av februar. Tre poeng i favør av Genoa gjør at laget er så godt som garantert fornyet Serie A-kontrakt, noe som gjør 5.00 i odds særdeles fristende

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!