Serie A: Følelser i sving i Roma-derby!


Lørdag

Juventus 1.1, uavgjort 9.0, Pescara 19.0

Terminlisten kunne knapt vært mer fordelaktig for Juventus. Lørdag møter de seriens verste lag, etter at de selv fikk juling av Bayern München i Champions League tirsdag. Antonio Conte forventes å hvile en rekke spillere med henblikk på den kommende returkampen mot nettopp Bayern. Det endrer likevel ikke det faktum at Juve uansett måtte klart seg uten Giorgio Chiellini og Andrea Barzagli - som begge soner karantene. Uavhengig av startoppstillingen er det vanskelig å se forbi hjemmeseier. Ettersom det ikke ligger noen verdi i H, burde man heller vurdere Under 2.5 scoringer til 2.80 i odds

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Bologna 2.05, uavgjort 3.05, Torino 3.8

I disse tider virker Torino å veksle mellom å holde tett bakover på banen, og fullstendig sammenbrudd. 0-0 kampen mot Palermo ble etterfulgt av 1-4 mot Parma. 1-0 seieren over Lazio fikk så 3-5 tapet mot Napoli som oppfølger forrige helg. Kan vi dermed utlede at Giampiero Ventura ligger an til et positivt resultat i bortemøtet med Bologna? Rossoblu befinner seg kun ett poeng over Torino på tabellen. Tatt i betraktning at laget kun har tapt én eneste på eget gress i 2013 - mot Juventus - er jeg fristet til å svare "nei" på mitt eget spørsmål. Bologna-seier er ikke overvettes godt priset med 2.05 i odds, men jeg er fristet til å satse på H likevel.

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Søndag

Fiorentina 2.7, uavgjort 3.15, Milan 2.6

Ryktene om at Mario Balotelli hadde blitt inkludert i Time Magazine's kåring av de 100 mest innflytelsesrike mennesker i 2012, viste seg å være helt feil. Hans syv mål på like mange kamper, derimot, har i høyeste grad hatt en positiv innvirkning på AC Milans sesong. Målene har holdt klubben inne i kampen om en Champions League-plass kommende sesong - noe som lenge virket som en umulighet. Giampaolo Pazzini har i tillegg levert åtte fulltreffere siden inngangen til desember, og Massimiliano Allegri er garantert takknemlig for at han er tilgjengelig igjen. Milan flyter på en medgangsbølge, men verdt å merke seg er at Fiorentina har vunnet de to seneste mot Rossoneri. Likeledes har laget tapt kun én kamp på eget gress denne sesongen. Gjestene har holdt rent i fire kamper på rappen, men jeg kan ikke forestille meg at den statistikken overlever helgens oppgjør. Sats på Over 2.5 scoringer til 1.90 i odds

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Catania 1.8, uavgjort 3.4, Cagliari 4.25

Catania-spissen Gonzalo Bergessio har betegnet denne kampen som "siste mulighet", dersom laget skal gjøre seg forhåpninger om Europacup-spill kommende sesong. Å skaffe seg en billett til å spise kirsebær med de store lagene er derimot ikke enkelt. Cagliari har nemlig kun ett eneste nederlag på sine 11 seneste kamper. Jeg har derfor lyst til å satse på gjestene i markedet i markedet for Dobbelsjansen til 1.90 i odds

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Sampdoria 1.9, uavgjort 3.3, Palermo 4.1

I følge klubbens egenrådige eier, Maurizio Zamparini, har Palermo 30% sjanse til å overleve i Serie A. Oddsen på seier over Roma forrige helg skulle i sannhet vært større, men den overraskende gevinsten gjør at laget nå ligger tre poeng Geona og trygg grunn. Jeg vil likevel hevde at utsiktene til å ytterligere hente inn forspranget til lagene like over streken er små denne helgen. Laget fra Sicilia har ikke vunnet på fremmed gress på over 12 måneder, og hjemmeseier ligger således i kortene. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Siena 2.35, uavgjort 3.15, Parma 3.1

Du skal slite med å finne rimeligere billetter til et toppserieoppgjør denne helgen. Sienas Stefano Antonelli annonserte tirsdag at sesongskortinnehavere vil ha muligheten til å ta med seg to venner til Stadio Artemio Franchi. Og prisen? Jo, €0.50 pr snute. Klubbkaptein Simone Vergassola har innstendig oppfordret fansen til å benytte seg av tilbudet, når laget jakter på å klatre ut av nedrykksfeltet for første gang denne sesongen. 

Dette kan være en av de beste mulighetene Siena får til nettopp dét, når de møter et Parma-lag som kun har tatt ni poeng på eget gress denne sesongen. Jeg heller mot hjemmeseier som er priset til 2.35 i odds.

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Udinese 1.8, uavgjort 3.4, Chievo 4.5

Stadio Friuli er et vrient sted for ethvert lag, for ikke å snakke om når man mangler fire av sine beste forsvarsspillere. Chievos Boukary Drame, Marco Andreolli og Dario Dainelli soner alle karantene denne helgen. Klubbkollega Niko Spyropoulos er ute med skadeproblemer. Udineses Antonio Di Natale er godt kjent med å utnytte famlende forsvar, men har likevel ikke mer enn én scoring å vise til siden 13. januar. Luis Muriel, med to scoringer på sine tre seneste, kan vise seg et bedre alternativ i markedet for målscorere (2.30 i odds). 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Inter 1.7, uavgjort 3.5, Atalanta 5.0

For en forskjell 24 timer kan utgjøre. På onsdag feiret Inter seieren over Sampdoria, hvis trepoenger bragte dem a poeng med Lazio på femteplass. Ett døgn senere ble det kunngjort at Rodrigo Palacio - mannen bak begge scoringene i den kampen - er ute de kommende tre ukene. 

Med Diego Milito ute for resten av sesongen, var Inter allerede svakt forspent på topp. Tommaso Rocchi, 35 år og fremdeles uten scoring for Inter siden overgangen i januar, kan neppe kalles er fullverdig erstatter. Atalanta er plutselig er fristende alternativ i markedet for Dobbelsjansen med 2.05 i odds. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Napoli 1.35, uavgjort 4.5, Genoa 8.9

Genoa kastet bort muligheten til å skape rom ned til nedrykksstreken forrige helg. Klubben evnet nemlig  kun uavgjort mot Siena foran hjemmepublikummet. Napoli er en langt sterkere motstander, og kan blant annet skilte med Edison Cavani på topp. Uruguyaneren er priset til 1.70 på å score mot divisjonens fjerde svakeste forsvar. 

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 


Mandag

Roma 1.95, uavgjort 3.45, Lazio 3.65

Dette er Derby della Capitale, og spørsmålet er hvorvidt Roma kan sette en stopper tapsrekken som nå teller tre kamper. Hvordan vil Lazio reagere på Europa League-tapet mot Feberbahce? 

Roma har vunnet alle de tre kampene hvor klubbpresident Pallotta har vært til stede på Stadio Olimpico. Lazios to seiere på sine 10 seneste kamper burde gi ytterligere spore til optimisme. På den annen side, dette vil være Miroslav Kloses første kamp fra start for Biancocelesti siden 2. februar. Han var kun på banen i 15 minutter i oppgjøret mot Catania sist, men rakk å snu 0-1 til 2-1 seier. 

Roma-derbyet er et uforutsigbart et - på sitt beste. Vi har uansett vært i stand til å stole på tidligere tiders disiplinære hendelser som førende for våre nye tips. De fire siste møtene mellom disse lagene har endt med syv røde kort. Jeg er villig til å satse på at vi får se flere utvisninger her.

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 

Sjekk oddsen på samtlige Serie A-kamper her!