Ed Malyons Bankers: Napoli for sterke for Cagliari


Gullstriden i Serie A tok interessant vendig denne helgen, da Juventus tapte sin andre kamp i løpet av fire kamper. Milans seier gjør ikke at de automatisk er med i tetstriden, langt derifra, men det gir Fiorentina, Inter og Napoli en mulighet til å knappe innpå. De to sistnevnte klubbene er begge i aksjon i kveld, og kan legge press på "Den Gamle Dame" med full pott.

Napoli flyr til Sardinia for møtet med Cagliari. Klubben fra Sardinia har ikke vunnet på tre kamper, og regnes som marginalt svakere (2.85) enn motstanderen. Mye av årsaken finner vi i lagets elendige statistikk på eget gress denne sesongen. Kun Pescara og Genoa gjør det svakere enn Rossoblu på hjemmebane. Til og med tabelljumbo Pescara evnet å slå dem på Is Arenas Stadium - lagets eneste borteseier inneværende sesong.

Napoli bør ha all verdens motivasjon i forkant av denne kampen, nå som Juventus har servert dem muligheten til å ta innpå. Laget virker sterke, til tross for at de mistet Ezequiel Lavezzi til milliardærklubben PSG i sommer. Marek Hamsik og Edison Cavani er fortsatt sentrale i alt laget foretar seg, og uruguyaneren har notert seg for åtte scoringer i løpet av 11 kamper. Duoen bærer ikke lenger laget helt på egenhånd. Chileneren Eduardo Vargas blir nemlig bedre og bedre for hver kamp, og nå viser også unggutten Lorenzo Insigne lovende tegn.

Insigne har gått gradene i Foggia og Pescara under Zdenek Zemans stødige ledelse, og er en spennende angriper. Så vidt formidabel har spissens fremgang vært, at han allerede har fått sin landslagsdebut. De aller fleste regner med at stjerneskuddet skal kunne erstatte Lavezzi etterhvert.

Napolis kvaliteter bør bli i overkant for Sardina-klubben. Vi garderer oss imidlertid med Draw no Bet til 1.76. Oddsen er det slett ikke noe å si på.