Ed Malyons Bankers: Juventus slår Bologna uten å slippe inn baklengs!


Kveldens kamper marker at Serie A-sesongen er kvartveis fullført (dersom man kan si det slik).

I tillegg til at sesongen er 25% unnagjort, ligger Juventus an til å ta seriemesterskapet slik de gjorde det forrige sesong under trener antonio Conte. Sistnevnte soner som kjent en lengre utestengelse, men er naturlig nok involvert i alt som skjer på Stadio Delle Alpi. Stallen har blitt forsterket med navn som Kwadwo Asamoah og Mauricio Isla.

Roma har høstet mange lovord for sitt offensive spill under trener Zdenek Zeman. Det mange ikke er klar over, er at Juventus har scoret like mange mål som hovedstadsklubben, men sluppet inn kun fire baklengs. 12 færre enn Roma, altså.

Den Gamle Dame har vunnet åtte av ni seriekamper denne sesongen, mens den niende endte med poengdeling. De er garantert svært så sikre på at det blir nye tre poeng onsdag, når elendige Bologna kommer til Torino.

Rossoblu falt under nedrykksstreken i helgen da både Palermo og Pescara spilte uavgjort. Bologna står nå med tre strake tap.

Kanskje mest bekymringsverdig; laget har ikke funnet motstanderens mål i fire av fem bortekamper, noe som gir oss et interessant utgangspunkt for kveldens tippeseanse.

Juventus er solide favoritter med 1.22 i odds på hjemmeseier. De er likevel et høyaktuelt spillobjekt med 1.95 i odds på at de ikke slipper inn baklengs. Dagens tips!