Tippetips, Champions League: Gruppe BOlympiakos 2.60, uavgjort 3.40, Arsenal 2.60

De greske gigantene kan anse seg som uheldige, ved at de går inn i den sjette gruppespill-runden uten noe å spille for. De har uansett mulighet til å gi supporterne noe å feire når Arsenal kommer på besøk. Arsene Wengers mannskap har ramlet ned på 10.plass i Premier League, under lag som Stoke City og West Ham United. En seier her vil gi et kjærkomment påfyll av selvtillit i forkant av et hektisk jul-og nyttårsprogram. Ettersom London-klubben allerede har sikret seg avansement, er ikke 2.60 særlig fristende. At begge lagene scorer (1.65) virker derimot som et fornuftig spill, mens Olympiakos/Uavgjort i markedet HT/FT representerer gode muligheter til fortjeneste med odds på 15.00.

Ettersom begge klubbene akter å foreta rokeringer i startelleveren, er det vanskelig å vurdere markedet for målscorere. Dersom han blir å finne i startelleveren, er Rafik Djebbour (2.25 i odds som første målscorer) et iøyenfallende spill: Algireren har notert seg for ni scoringer på like mange kamper denne sesongen. For noe høyere odds kan du vurdere Aaron Ramsey (7.75 som målscorer i løpet av kampen), hvis spiller har imponert i Gunners' kontinentale kamper.

Resultattips: Olympiakos 1-1 Arsenal (7.00)

Montpellier 3.45, uavgjort 3.50, Schalke 2.05

Det franske laget har vært på dypt vann, tynn is og i uvante omgivelser i sin første Champions League-sesong. Prestasjonene har heller ikke vært nevneverdig bedre i den hjemlige Ligue 1. Montpellier befinner seg nemlig helt nede på 13.plass i serien. Schalke har på sin side vært ujevne den siste tiden, men går inn i denne kampen med berettiget tro på tre poeng. Full pott innebærer at tyskerne tar gruppeseieren i Gruppe B. Huub Stevens' menn har få problemer med å finne veien til nettmaskene, men slipper inn unødig mange baklengs også. At begge lagene scorer er priset til 1.67, og således høyaktuelt. Uavgjort/Schalke i markedet HT/FT er tilgjengelig til 5.75, og verdt å vurdere.

Klaas-Jan Huntelaar (2.20 i odds på å score i løpet av kampen) er Montpellier-forsvarets fremste trussel. Unggutter Julian Draxler, nettopp tilbake fra skade, er imidlertid priset høyere med 5.25. For vertene er tekniske Younes Belhanda vår utvalgte med 10.00 i odds som kampens første målscorer.

Resultattips: Montpellier 1-2 Schalke (9.25)