Sistesiden: Hvem kunne vært Arsenals nummer 9, og blir det God Jol i Fulham?


Er Rio Ferdinands dager på Old Trafford talte? The Gurdian  reiser spørsmålet etter kommentarer fra David Moyes. Ferdinand er ute med skade, men Moyes uttalte tirsdag at selv om midtstopperen var skadefri, så ville han ikke spilt onsdagens kamp.

Daily Express hevder å vite at Fulhams nye eier Shahid Khan har innledet samtaler med den tidligere assistenttreneren for Manchester United – Rene Meulensteen. Nåværende manager for Brede Hangeland & co – Martin Jol – har sett hyttegutta tape fire av de fem siste ligakampene. Kanskje blir et en God Jol for Fulham likevel?


Flere av tabloid-avisene er dog samstemte at Fernando Torres burde fått mer enn en kamps suspensjon etter sin utvisning mot Tottenham sist helg. Og, de fleste av disse igjen hevder at dersom det hadde vært Liverpools Luis Suarez som hadde gjort det samme som Torres så hadde straffen blitt en to-siffret antall kamper.

Daily Mirrors mest leste sak tirsdag kveld var nyheten om at Cristiano Ronaldo var så å si klar for Arsenal før han skrev under for Manchester United i sin tid. Overgangen var så nære spikret at Ronaldo allerede hadde fått navnet sitt plassert bak drakt nummer 9. Men, når det er sagt så har vel Arsenal manager Arsene Wenger alltid hevdet at de kunne signere hvilken som helst stjerne. Bare så synd de ikke har gjort det de siste 10 årene…