Sistesiden: Gemma Bonner viste vei for Steven Gerrard & Co søndag


De snakket varmet om Luis Suarezs comeback, med to mål og en målgivende pasning, og manageren som mener han rår over verdens beste spisspar.

Endelig var Luis Suarez tilbake på banen for Liverpool i en kamp i Premier League og han returnerte med to mål og en assist for Daniel Sturrige da Sunderland ble beseiret 3-1 på «Stadium of Light» søndag ettermiddag. De glade supporterne mente at det var tegn i tiden som signaliserte at en suksessrik sesong er i emning.

Liverpool fans er kjente for å ikke legge noe i mellom, så om de ser Steven Gerrard med ligatrofeet over hodet allerede, så må de nok roe seg ned noen hakk. Man ligger tros alt «bare» på 2. plass og 90% av sesongen gjenstår. Men, en Liverpool kaptein som hevet ligatrofeet søndag kveld var Gemma Bonner. Liverpools damelag ble nemlig seriemestere etter å ha beseiret Bristol City 2-0 i siste ligakamp.

Liverpool ligger to poeng bak Arsenal om leder Premier League, og begge disse klubbene er allerede linket til Mario Ballatelli. Den kontroversielle italienske ballkunstneren skal etter ryktene å dømme mistrives i AC Milan og det ryktes om retur til England, og derav koblingen til Arsenal og Liverpool.

En annen sak om pirret fotballgale briter søndag kveld var ryktene om at den tidligere Manchester City-manageren Robert Mancini. Han var avbildet sammen med eieren av tyrkiske Galatasaray, og dermed fikk ryktemøllen fart på seg. Blir det tyrkisk pepper for Mancini? De neste dagene gir svaret – kanskje. Og, mens vi er inne på managere, så nevner vi i en bisetning, at Steve McClaren ryktes å overta Derby County etter at Nigel Clough takket for seg lørdag.

Tar vi tabloidrunden så oppsummerer vi den slik:

Daily Mail mener at Fernando Torres kan bli suspendert i fire kamper etter sin utvisning mot Tottenham i helgen.

Daily Mirror avslører at West Bromwich Albions matchvinner mot Manchester United Berahino har en ukelønn på 850 pund. Wayne Rooney på sin side banker hjem 225,000 pund i uka…

Daily Mails stjernejournalist Martin Samuel tar for seg Arsenal i sin kommentarspalte på mandagsmorgenen. De topper som sagt med Arsene Wenger ved roret som alltid, men man har ikke vunnet et eneste trofe siden 2005. I samme periode har Chelsea hatt ni managere, og de har på sin side vunnet Premier League to ganger, FA Cupen fire ganger, ligacupen, Champions League og Europa League en gang. Fotballen blir man ikke klok på, i følge Samuel.

Daily Mail har dessuten sammenlignet Manchester United under Sir Alex Ferguson og Real Madrid med sine 22 managere i samme periode. Fordelingen er slik:

Ligamesterskap:

Ferguson, 13 titler.

Madrids 22, 11 titler.

Nasjonale Cuper (FA Cup og Copa Del Rey):

Ferguson, 5 trofeer.

Madrids 22, 3 trofeer.

Champions League:

Ferguson, 2 bøtter.

Madrids 22, 3 bøtter.

Og avslutningsvis noen ord om David Moyes og Sir Alex Ferguson. Mange forståsegpåere mener at 2012/2013 sesongen var tidenes svakeste Premier League sesong. Ser man tilbake over Fergusons managerepoke på Old Trafford så rådde han over en bataljon av spillere i øverste verdensklasse hylle. Nå som Moyes sitter ved samme ror er det fristende å spørre – hvor mange spillere på samme hylle rår han over? Du kanskje vet?