Ryan Giggs’ 5 dårligste lagkamerater i Manchester United


Vi har allerede sett nærmere på Ryan Giggs' 5 beste lagkamerater i Manchester United. Vi mente det var på sin plass å plukke navnene i den andre enden av skalaen også. Her er vår liste - fem navn i tallet - over waliserens dårligste lagkamerater på Old Trafford:

5. William Prunier

Prunier blir til stadighet nevnt som en av Uniteds verste spillere. Det er riktignok litt urettferdig, ettersom han ankom klubben med et godt navn. Mye av årsaken ligger å finne i 1-4 tapet mot Tottenham. Med Steve Bruce, Gary Pallister, Denis Irwin og Steve May alle ute med skader, ble Prunier dyttet inn i midtforsvaret sammen med Gary Neville. Pruniers forestilling var langt ifra perfekt, og han spilte da heller aldri for United igjen senere. Han takket nemlig nei til et kontraktsforslag fra den godeste Sir Alex Ferguson.

 

4. Massimo Taibi

Hva kan vi si om stakkars Massimo Taibi? Han var kun på banen sammen med Ryan Giggs ved fire anledninger, og vil for alltid bli husket for tabben mot Southampton. Taibi, som skapte seg et navn i Italia med Piacenza og AC Milan, lot på et eller annet vis Matt Le Tissiers skudd gå under kroppen og i mål. Og det tok ikke langt tid før han var ute av klubben. Taibi beviste at å erstatte Peter Schmeichel ikke var en enkel oppgave.

 

3. Bebe

Kanskje Sir Alex Fergusons underligste signering. Skotten vedgikk at han aldri hadde sett Bebe spille før han la £7.4 millioner på bordet for ham. Det skulle vise seg som et fullstendig bomkjøp. Portugiseren fikk kun to kamper i United-trøya før han ble sendt videre på utlån til Besiktas, Rio Ave og nå senest Pacos de Ferreira.

 

2. Kleberson

Kleberson kom til Manchester United kun ett år etter at han hjalp Brasil til VM-tittelen. På Old Trafford skulle imidlertid brassen vise seg som en fullstendig fiasko, og slett ikke verdt de £6.5 millioner som klubben betalte for ham. Kleberson maktet ikke å leve opp til forventningene, og pådro seg i tillegg en skade i sin andre kamp. Karrieren i Manchester endte med 20 kamper iløpet av to år, før turen gikk videre til Besiktas i 2005. Kleberson klarte aldri å fylle skoene til Juan Sebastian Veron, og Ryan Giggs har ingen grunn til å anse brasilianeren som en av sine beste klubbkolleger.

 

1. Marouane Fellaini

Fellaini har mildt sagt slitt med å leve opp til prislappen på £27.5 millioner, etter at David Moyes tok ham med fra Goodison Park. Selv om skader må ta noe av skylden, har Fellaini aldri sett komfortabel ut i United-trøya. Ikke i noen av sine 16 kamper for De Røde Djevlene har han imponert. Det sier kanskje sitt at Giggs selv valgte å sette Fellaini ut av laget mot Norwich forrige måned.