Ryan Giggs' 5 beste lagkamerater i United!


Ryan Giggs rakk å spille med over 150 lagkamerater iløpet av sine 23 år lange karriere på Old Trafford. Enkelte av dem var strålende. Andre igjen ikke fullt så gode.

Vi har tenkt hardt og lenge på hvem av Giggs' medspillere som fortjener å bli nevnt. Her er våre fem...

 

5. Paul Scholes

Giggs karriere fulgte Scholes sine år i Manchester United, hvorav begge var en del av klubbens 92-årgang. Spillerne som beviste at Alan Hansen tok feil. Sammen med Neville-brødrene, David Beckham og Nicky Butt utgjorde de ryggraden i store deler av Sir Alex Fergusons regjeringsperiode. 

 

4. Peter Schmeichel

Schmeichel kom til United i 1991 - samme år som Giggs - og gjorde seg fortjent til merkelappen "Verdens beste keeper". Giggs var tidvis gjenstand for Schmeichels skarpe tunge i de tilfellene hvor han ikke markerte motstanderen, eller holdt seg ved stanga på en corner. Waliseren vil trolig utelukkende være takknemlig for å ha hatt sine beste år sammen med klubbens beste keeper gjennom tidene.

 

3. Roy Keane

Roy Keane var en nøkkelspiller og drivkraft i Uniteds suksess under Ferguson. I likhet med Giggs en klubblegende. Med den nye United-årgangen i ferd med å etablere seg, var Keane den mest erfarne spilleren på en midtbane som ellers bestod av Beckham, Scholes og Giggs. Keane ble senere gjort til kaptein, og en av de beste - og ampreste - spillerne Giggs noen sinne spilte sammen med.

 

2. Eric Cantona

Uten tvil den mest praktfulle, og en av de beste United-spillerne iløpet av Giggs sin karriere. Gåten Eric Cantona regnes sågar som en av de beste i klubbens historie. Kontroversiell? Jovisst. Men på alle måter en sentral spiller i Sir Alex Fergusons første Premier League-titler. Cantona uttalte nylig følgende: "Da jeg var 20 år, sa jeg at jeg ville legge opp dersom jeg mistet lysten til å spille - og heller gjøre noe annet. Men, Giggs spiller fortsatt og har denne gnisten. Det er strålende".

 

1. Cristiano Ronaldo

Da Ronaldo ankom Old Trafford, var det mange som mente at det signaliserte slutten på Giggs' karriere. Så god var Ronaldo på begge flankene. Men, Ronaldo og Giggs hadde en problemfri sameksistens, hvor Giggs etterhvert ble omskolert fra venstrekanten til sentral midtbanespiller. Ronaldo gikk på sin side hen og ble en av verdens beste spillere.