Premier League: Wigan v Man City - 10 ting du bør vite!


10. Manchester City og Wigan har møtt hverandre 23 ganger tidligere, hvorav the Citizens kan vise til 12 seiere. Wigan står på sin side bokført med seks gevinster. En ny City-seier onsdag er priset til 1.53.

9. Wigan har ikke vunnet mot City på de syv siste forsøkene. Vi skal tilbake til september 2008 for å finne sist gang The Latics gikk seirende av banen. Wigan er priset til 6.00 for seier, mens 2-1 er tilgjengelig til 19.00 ganger innsatsen.

8. Amr Zaki scoret seiersmålet fra krittmerket i den kampen, og Wigan klatret opp til 10.plass i Premier League. Wigans eneste spiller som har scoret på straffespark denne sesongen, er Shaun Maloney - priset til 5.00 på å score i løpet av kampen.

7. City gikk seirende ut av forrige kamp (1-0), da lagene møttes på DW Stadium i januar. Edin Dzeko ble Citys store helt med scoringen i førsteomgangen, og sørget samtidig for at Manchester-klubben fikk en luke på tre poeng i toppen av Premier League. Dzeko er tilgjengelig til 5.75 som kampens siste målscorer onsdag.

6. De seneste seks kampene har inneholdt tre røde kort. Alle marsjordrene har tilfalt forsvarsspillere. En ny utvisning onsdag gir 4.50 ganger innsatsen tilbake.

5. Roberto Mancinis mannskap har måtte ta til takke med uavgjort i fire av sine seks nyligste kamper. Wigan kan vise til tre poengdelinger sesongen sett under ett. Wigan i markedet for Draw No Bet er priset til 4.55 ganger innsatsen.

4. Wigan har vunnet flere kamper uten Franco Di Santo (50%) enn når han har vært på banen (30%). Spissen er tilgjengelig til 4.25 på å score sitt fjerde mål for sesongen onsdag.

3. Mario Balotelli har fått kun én kamp fra start i løpet av Citys åtte siste kamper. De regjerende seriemesterne har vunnet syv kamper uten Balotelli, og to hvor italieneren har vært med fra start. Spissen gir 2.25 ganger pengene tilbake dersom han scorer i løpet av kampen.

2. Wigan har tegnet seg for kampens første mål i tre av sine fire Premier League-seiere denne sesongen. Hjemmelaget er priset til 2.80 på nok en gang å score først, og 10.00 på at de vinner uten å slippe inn baklengs.

1. Sergio Agüero tegnet seg for hat-trick da lagene møttes på Etihad forrige sesong. Argentineren er priset til 22.00 på å score minst tre mål onsdag, og 2.05 i odds som målscorer.