Premier League: West Brom v Southampton - 10 ting du bør vite!10. West Bromwich Albion har ikke vunnet noen av sine syv seneste mot Southampton. The Baggies er like fullt favoritter til seieren med 1.67 i odds.

9. Nigel Adkins' Saints har kun vunnet én Premier League-kamp denne sesongen. Klubben fra Sørkysten er priset til 4.95 på seier mot West Bromwich.

8. Fem av de syv seneste seriemøtene mellom disse lagene har endt med poengdeling. Uavgjort på the Hawthorns er tilgjengelig til 3.85.

7. Zoltan Geran scoret kampens første mål - fra utsiden av sekstenmeteren - mot Liverpool i august. Midtbanespilleren er priset til 12.00 på å gjøre det samme West Bromwich mandag kveld.

6. Southampton-spissen Rickie Lambert har tegnet seg for fire mål på syv Premier League-kamper inneværende sesong. Lambert er priset til 8.00 på å score kampens første mål mot West Bromwich.

5. Southampton slapp inn 26 baklengs i løpet av sine ni innledende Premier League-kamper. Det er den svakeste defensive statistikken klubben noen sinne har hatt på tilsvarende tidspunkt av sesongen. West Bromwich-seier uten baklengs er priset til 3.20.

4. Romelu Lukaku har skrevet seg inn i målprotokollen tre ganger i løpet av åtte kamper for West Bromwich. Den belgiske spissen - på utlån fra Chelsea - er priset til 2.50 på å finne nettmaskene mot Southampton.

3. West Bromwich-angriperen Peter Odemwingie har funnet mål én gang på seks kamper inneværende sesong. Southamptons Jay Rodriguez har på sin side en fulltreffer på åtte kamper. Odemwingie og Rodriguez er priset til 3.40 og 5.50 på å score henholdsvis.

2. Southampton er det eneste laget i Premier League som har sluppet inn kampens første mål i alle sine kamper. At West Bromwich scorer først er priset til 1.50 mandag kveld.

1. Saints har i tillegg kastet bort flest poeng når de har ledet kamper (11). Adkins' menn er tilgjengelig til 2.75 på å score kampens første mål.