Premier League: Tottenham vs Southampton - 10 ting du bør vite!


10. Tottenham Hotspur har vunnet fire av sine fem foregående Premier League-kamper mot Southamton. Vertene er favoritter til seieren med 2.15 i odds.

9. Southampton har gått seirende ut i tre av sine fire nyligste bortekamper. Gjestene er priset til 3.55 i odds for seier.

8. The Saints har holdt rent bakover i tre av seirene i samme periode. At Southamton ikke slipper inn baklengs er tilgjengelig til 3.90 i odds.

7. Sesongens omvendte oppgjør endte 3-2 i favør av Tottenham på St Mary's. En reprise av dét resultatet betaler 28.00 ganger innsatsen.

6. Emmanuel Adebayor fant nettmaskene to ganger i den kampen. Spissen omsettes til 9.00 ganger innsatsen for to eller flere scoringer.

5. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte med 1-0 til Tottenham, etter at Gareth Bales scoret et sent vinnermål. En ny 1-0 seier til hjemmelaget kan handles til 7.50 i odds.

4. Tim Sherwoods menn har ikke sluppet inn baklengs på sine seks seneste Premier League-kamper på White Hart Lane. En prikkfri defensiv forestilling av hjemmelaget er priset til 2.67 i odds.

3. Nacer Chadli scoret to mål mot Benfica i torsdagens Europa League-kamp. Belgieren betaler 4.25 ganger innsatsen som målscorer.

2. Jay Rodriguez har notert seg for 12 mål på 30 seriekamper denne sesongen. Saints-spissen er priset til 9.00 i odds som første målscorer

1. Roberto Soldado har kun scoret to seriemål etter ordinært spill siden overgangen til Spurs forrige sommer. Spanjolen er tilgjengelig til 2.45 i odds for scoring