Premier League: Tottenham vs Fulham – 10 ting du bør vite!


10. Tottenham har slått Fulham i fire av de fem seneste møtene, inkludert 2-1 på Craven Cottage i desember denne sesongen. Spurs er priset til 1.47 i odds på å vinne igjen.

9. Fulham vant på sin side 1-0 i tilsvarende oppgjør forrige sesong - klubbens første seier på White Hart Lane siden august 2003. Fulham er tilgjengelig til 18.00 i odds på å vinne 1-0. 

8.  Fem av de syv seneste kampene mellom Spurs og Fulham har endt med scoringer fra kun ett av lagene. Spurs betaler 2.65 i odds på å vinne uten å slippe inn baklengs.

6. Tottenham har kun vunnet to av sine åtte seneste kamper, og til alt overmål sluppet inn mål som første lag i samtlige åtte. Oddsen på at Fulham scorer første på White Hart Lane er 2.90.

5. Spurs står med 2-2-4 på de åtte seneste kampene, til tross for at de har sluppet inn først i samtlige. Tim Sherwoods gutter omsettes til 2.65 i odds for Tap/Seier i markedet Dobbelsjansen. 

4. Fulham har vunnet to strake kamper for første gang siden oktober. Klubben har scoret i ni av de 10 nyligste kampene, og kan handles til 6.75 i odds for seier.

3. Hugo Rodallega har scoret seiersmålet i Fulhams to seneste kamper - etter å ha gått målløs hele Premier League-sesongen. Kantspilleren gir 11.50 ganger pengene som siste målscorer. 

2. Christian Eriksen har på sin side funnet nettmaskene seks ganger iløpet av de åtte siste - inkludert utligningsmålet forrige helg mot West Bromwich. Den danske landslagsspilleren er tilgjengelig til 3.00 i odds som målscorer.

1. Tottenham noterer seg i snitt for 15.7 skuddforsøk pr kamp - det fjerde høyeste antallet i Premier League. Oddsen på at Spurs scorer i begge omgangene er 2.12.