Premier League: Tottenham v Manchester City - 10 ting du bør vite!


10. Manchester City slo Tottenham 6-0 i det omvendte oppgjøret i november - klubbens største seier over klubben fra Nord-London gjennom tidene. Det samme resultatet betaler 180.00 i odds.

9. City hadde kun scoret seks mot Spurs én gang tidligere - i 6-2 seieren på Maine Road i mars 1962. Den gang skrev Jimmy Greaves seg inn i målprotokollen to ganger for Tottenham. Oddsen på Over 4.5 scoringer er 4.60.

8. Spurs har vunnet fire av sine fem seneste kamper, hvorav de har holdt rent bakover i to kamper på White Hart Lane. Tottenham-seier er tilgjengelig til 3.65 i odds.

7. Emmanuel Adebayor fant målet to ganger mot Swansea sist Spurs var i aksjon. Togoleseren står dermed med seks mål på åtte kamper, og er priset til 3.25 i odds for scoring.

6. City har vunnet 17 av sine 19 seneste kamper, mens de to øvrige har endt uavgjort. The Citizens er priset til 2.00 i odds for seier.

5. Spurs har kun sluppet inn kun to mål i sine fem ferskeste kamper - i motsetning til 11 baklengs i de fem foregående. Oddsen på at Tottenham vinner uten å slippe inn mål onsdag er 7.50 i odds.

Se klassikeren Spurs v City, FA Cup-finalen 2004:

4. Manchester City har funnet nettmaskene tre ganger eller mer i hver eneste av sine fire nyligste kamper. At bortelaget scorer Over 2.5 mål på White Hart Lane betaler 3.45 ganger innsatsen.

3. Manuel Pellegrinis mannskap kan skilte med flere skuddforsøk pr kamp (17.7) enn noen andre Premier League-lag. Det betyr ett skuddforsøk hvert femte minutt i snitt. At City scorer i begge omgangene omsettes til 2.55 i odds

2. Spurs kan på sin side vise til 16.4 skuddforsøk pr kamp på eget gress denne sesongen. Kun 5.4 av disse er innenfor stengene. Oddsen på at Tottenham går målløse av banen er 3.40

1. Sergio Agüero markerte returen til førstelaget med hat-trick mot Watford. Argentineren har nå scoret 25 mål på 24 kamper i City-trøya denne sesongen: 9 i løpet av de seneste syv. Oddsen på at spissen scorer først er 5.25.