Premier League: Tottenham v Manchester City - 10 ting du bør vite!


10. Manchester City har slått Tottenham Hotspur i de fire seneste oppgjørene lagene imellom. Gjestene er således berettigede favoritter med 2.25 i odds for seier. 

9. Spurs har likevel ikke tapt mer enn tre av de 27 foregående innbyrdes oppgjør. Hjemmeseier er priset til 3.20 ganger innsatsen

8. City kom tilbake fra 0-1 i sesongens omvendte oppgjør, og vant 2-1 på Etihad. En reprise av resultatet fra tidligere i sesongen omsettes til 9.25 i odds. 

7. Steven Caulker noterte seg for kampens første mål da han headet inn et Tom Huddlestone-frispark. Caulker gir 35.00 ganger pengene dersom han atter scorer først. 

6. Fjorårssesongens tilsvarende oppgjør endte 5-1 i favør av the Citizens på White Hart Lane. Dersom du har tro på at historien gjentar seg, er oddsen 110.00.

5. Edin Dzeko fant nettmaskene fire ganger i nevnte kamp. Den bosniske angriperen er verdsatt til 2.70 på å score i løpet av kampen.


5. Emmanuel Adebayor noterte seg for 19 fulltreffere for Manchester City i løpet av to sesonger i City-trøya. Spissen er priset til 3.00 i odds på scoring mot sin gamle arbeidsgiver.

4. Manchester City har tapt fire av sine foregående 38 kamper. Seier eller uavgjort for Roberto Mancinis mannskap gir 1.36 i odds i markedet for Dobbelsjansen.

3. Lewis Holtby har fremdeles ikke skrevet seg inn i målprotokollen etter overgangen fra Schalke i januar. Tyskeren gir 14.00 ganger innsatsen som kampens første målscorer. 

2. Vi har vært vitne til 14 mål i de fire nyligste møtene mellom Spurs og City. Over 3.5 scoringer søndag er tilgjengelig til 3.10 i odds, mens under er mer moderat priset med 1.30 ganger pengene. 

1. Kun Wigan har holdt rent bakover færre ganger enn Spurs på hjemmebane. At City scorer i begge omgangene kan handles til 3.30 i odds

Sjekk ut alle spillobjektene for Tottenham vs Manchester City her!