Premier League: Tottenham v Liverpool - 10 ting du bør vite!


10. Tottenham Hotspur har vunnet de seks seneste mot Liverpool hjemme på White Hart Lane - samtlige turneringer inkludert. Hjemmelaget er favoritter til seieren med 2.45 i odds.

9. Liverpool har notert seg for én seier i løpet av sine syv ferskeste bortekamper - alle turneringer inkludert. The Reds er tilgjengelig til 2.92 i odds for seier

8. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte med 2-1 i favør av Spurs. Det samme resultatet denne helgen kan handles til 9.50 i odds.

7. Aaron Lennon scoret Tottenhams første mål i den kampen. Kantspilleren er priset til 18.00 i odds på å score som kampens førstemann.

6. 68% av Liverpools scoringer denne sesongen har kommet i førsteomgangen - mer enn noen annen klubb. Laget omsettes til 2.00 i odds på å score før pause

5. Roberto Soldado tegnet seg for hat-trick mot Anzhi torsdag. Oddsen på at spanjolen finner nettmaskene mot Liverpool er 2.33

Her er målene fra Tottenhams Europa League-kamp: 

4. Soldado har konvertert fire fra krittmerket etter sommerens overgang til Tottenham. Oddsen på at Tottenham scorer på straffespark er 7.00.

3. Det har vært 17 straffespark i de foregående Premier League-møtene mellom disse lagene. Det er rekord, sammen med Newcastle og Everton. Liverpool er tilgjengelig til 8.00 i odds for scoring på straffespark

2. Spurs har kun scoret syv seriemål på eget gress denne sesongen - Kun Aston Villa har notert seg for færre. At Liverpool holder rent bakover er priset til 4.00.

1. Luis Suarez står med 15 scoringer i løpet av sine 11 siste Premier League-kamper. Spissen betaler 4.50 ganger innsatsen som kampens første målscorer.

Sats på Tottenham vs Liverpool her!