Premier League: Tottenham v Everton - 10 ting du bør vite!


10. Everton har tapt flere seriekamper enn noe annet lag etter introduksjonen av Premier League (292). Tottenham Hotspur er favoritter til seieren med 2.10 i odds.

9. Spurs befinner seg på andreplass på samme oversikt (288). The Toffees er priset til 3.60 i odds for seier.

8. Everton har kun én seier på sine fem seneste bortekamper i Premier Leauge-sammenheng (1-3-1). Poengdeling kan handles til 3.45 i odds.

7. Spurs har slått Everton flere ganger enn noe annet lag i Premier League (12), foruten Newcastle United (12). Tim Sherwoods mannskap er tilgjengelig til 1.30 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

6. Sesongens omvendte oppgjør endte 0-0 på Goodison Park. En ny målløs kamp betaler 11.00 ganger innsatsen

5. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte 2-2 på White Hart Lane. En reprise av dét resultatet gir 12.50 ganger pengene tilbake

4. Gylfi Sigurdsson scoret kampens siste mål i nevnte 2-2 kamp. Oddsen på at Tottenhams midtbanespiller scorer kampens siste mål er 9.00.

3. Kevin Mirallas, som også fant nettmaskene i samme kamp, har scoret i tre av Evertons fire nyligste seriekamper. Belgieren er priset til 3.55 i odds for scoring i løpet av kampen

Mirallas frispark mot Norwich City:

2. Roberto Soldado har scoret kun ett Premier League-mål i ordinært spill etter overgangen til Spurs forrige sommer. Spanjolen er tilgjengelig til 7.00 i odds som første målscorer

1. Aiden McGeady har fremdeles ikke åpnet scoringskontoen etter overgangen til Everton forrige måned. Den tidligere Celtic-vingen omsettes til 7.50 i odds for scoring i løpet av kampen.