Premier League: Tottenham v Crystal Palace - 10 ting du bør vite!


10. Tottenham Hotspur har kun vunnet to av sine 12 foregående åpningskamper i Premier League. Klubben er like fullt favoritter med 1.70 i odds for seier mot Crystal Palace

9. Crystal Palace har kun tapt én av sin seks seneste Premier League-oppgjør mot Spurs. Ian Holloways mannskap er tilgjengelig til 5.10 i odds for seier. 

8. Både the Eagles og søndagens motstander har funnet nettmaskene i sine fire nyligste sesongdebuter. Oddsen på at begge lagene scorer er 1.70

7. Spurs har kun evnet å holde rent bakover i én av sine åtte nyligste Premier League-kamper mot Palace. Andre Villas-Boas' gutter omsettes til 3.00 i odds på å vinne uten å slippe inn mål. 

6. Laget fra Nord-London har tatt til takke med uavgjort i halvparten av de 12 siste serieåpningene. Uavgjort søndag er priset til 3.80 i odds. 

5. I det siste Premier League-møtet mellom disse lagene (2005) vant Palace 3-0 på Selhurst Park. En reprise av utfallet betaler 90.00 ganger pengene

4. Palace' ti Premier League-scoringer mot Tottenham er mer enn Croydon-klubben har scoret mot noe annet lag i denne divisjonen. Over 4.5 scoringer kan handles til 5.40 ganger pengene, mens Under betaler 1.12. 

3. Hjemmelaget fikk tildelt hele 16 straffespark i fjorårets Championship-sesong. Spurs fikk på sin side ikke et eneste forsøk fra krittmerket. Lagene er tilgjengelig til 8.00 og 7.00 i odds henholdsvis for scoring på straffespark

2. Liverpool slo Palace 6-1 sist London-klubben hadde serieåpning i Premier League på eget gress. Et identisk resultat er priset til smått solide 125.00 i odds. 

1. Roberto Soldado fant nettmaskene 24 ganger for Valencia forrige sesong. Tottenhams spanske sommersignering er tilgjengelig til 4.50 i odds på å score kampens første mål.