Premier League: Tottenham v Chelsea - 10 ting du bør vite!10. Det er det 147. møtet mellom disse lagene. Chelsea har vunnet 61 av de foregående kampene, og priset til 2.80 i odds på en ny seier.
 
9. Spurs kan få sin seier nummer 50 mot Chelsea, selv om bortelagets formkurve vil gjøre det vanskelig. Tottenham har ikke vunnet mot the Blues på fem forsøk, men er priset til 2.45 på seier denne helgen.

8. Sist gang lagene møttes var på Wembley i FA Cupens semifinale i april. Chelsea vant 5-1 - et resultat som betaler 130.00 ganger innsatsen dersom det gjentar seg.

7. Nylige seriemøter forteller oss at dette vil bli en jevnspilt affære. Tre av de fire seneste oppgjørene har nemlig endt med poengdeling. En ny uavgjort er tilgjengelig til 3.35 i odds.

6. Spurs kan skryte av en brukbar hjemmestatistikk mot Chelsea, hvor de har vunnet to og spilt tre uavgjorte på de fem seneste. I april 2010 vant Tottenham 2-1, og er priset til 10.00 i odds på å gjenta bedriftene nå.

5. Gareht Bales noterte seg for seiersmålet i ovennevnte kamp - ett av to scoringer mot Chelsea gjennom karrieren. Vingen betaler 9.00 dersom han tegner seg som kampens første målscorer. Oddsen på at han scorer i løpet av kampen er 3.70.

4. Chelsea har vunnet sine fem seneste kamper, og kun sluppet inn to baklengs. Keeper Petr Cech er priset til 3.90 på å holde buret rent mot Spurs.

3. Selv om kampene disse lagene imellom vanligvis er en tøff batalje, har vi kun vært vitne til to røde kort i løpet av de 17 seneste oppgjørene. Begge marsjordrene har blitt tildelt Chelseas John Terry.

2. Chelsea har vunnet alle sine kamper uten Frank Lampard på banen denne sesongen. Midtbanespilleren kan imidlertid vise til 10 mål på 36 kamper mot Spurs. Lampard er priset til 4.40 som målscorer i løpet av kampen.

1. Forrige gang Spurs slo Chelsea med mer enn ett måls margin var i 5-1 seieren i Ligacupen i januar 2002. Spissen Steffen Iversen åpnet scoringsballet i andre spilleminutt den gangen. En scoring før halvtimen spilt i lørdagens kamp er priset til 1.85 i odds.