Premier League, Tippetips: Siste Serierunde!


Kampene som inkluderer Manchester City, Liverpool og Tottenham Hotspur er alle å finne i Mark Jones' "Søndagens seks beste Spillobjekt". Matthew Harris er dermed vår guide til de øvrige syv kampene som går av stabelen i hva som er 2013/2014-sesongens siste serierunde. 

Cardiff City 8.25, Uavgjort 4.90, Chelsea 1.37

Denne kampen kunne hatt avgjørende betydning både med tanke på nedrykkskamp - og hvilket lag som stikker av med seriemesterskapet. Sannheten er imidlertid at ingen av disse lagene har noe å spille for. Teoretisk kan Chelsea ende på sølvplass, selv om tredjeplass virker garantert. 

Etter å ha tapt mot Crystal Palace og Aston Villa de siste ukene, vil jeg slett ikke bli overrasket dersom Chelsea taper. Borteseier er uansett det tryggeste, samt at begge lagene scorer til 1.68 i odds.

Resultattips: Cardiff City 1-3 Chelsea (10.00)

 

Fulham 2.60, Uavgjort 3.40, Crystal Palace 2.65

Palace har sikret seg fornyet Premier League-kontrakt etter en rekke utrolige resultater. Tony Pulis' gutter akter imidlertid ikke ta foten av gasspedalen helt ennå - mot mandagens kamp mot Liverpool beviste. I så måte ligger det an til en vanskelig ettermiddag for Fulham, hvis klubb rykket ned forrige uke etter tapet mot Stoke City. 

Sesongens siste serierunde kan være vrien å spå utfallet av, men basert på lagenes respektive formkurver er mitt tips Eagles-seier. Likeledes at Jason Puncheon scorer iløpet av kampen til 4.00 i odds.

Resultattips: Fulham 1-2 Crystal Palace (9.50)

 

Hull City 3.65, Uavgjort 3.50, Everton 2.00

Everton befinner seg kun tre poeng av Spurs, selv om Tottenhams målforskjell mer er passende for et lag fra omtrent midt på tabellen. The Toffees er således garantert femteplassen. Hull ser frem mot neste ukes FA Cup-finale, og selv om serieformen har vært svak, peker mye mot uavgjort her.

Jeg velger å sette pengene mine på poengdeling, og Under 2.5 scoringer til 2.12 i odds.

Resultattips: Hull City 1-1 Everton (7.00)

 

Norwich City 4.10, Uavgjort 3.80, Arsenal 1.80

Svakere målforskjell innebærer at Norwich så godt som er klare for nedrykk. Den matematiske muligheten for overlevelse kan imidlertid gi oss en åpen, og underholdende kamp. Arsenal er på sin side lystne på å ende sesongen på oppadgående, etter å ha rotet bort serieledelsen. The Gunners' overlegne kvaliteter bør sikre samtlige tre poeng.

I motsetning til enkelte av disse kampene, er det lite å spille for her. Sats dermed på at Lukas Podolski scorer iløpet av kampen til 2.80 i odds.

Resultattips: Norwich City 1-4 Arsenal (22.00)

 

Southampton 2.50, Uavgjort 3.50, Manchester United 2.65

Jeg sier til det kjedsommelige at disse kampene er tilnærmet umulige å forutsi utfallet av. Dersom du synes jeg finner frem unnskyldningene litt vel tidlig, bare tenk tilbake på fjorårets siste serierunde: West Bromwich vs Manchester United 5-5!

Begge lagene har levert varierende resultater den siste tiden, men det er verdt å merke seg at vertene kun har sluppet inn én baklengs iløpet av sine fire seneste seriekamper. Det blir kanskje ikke et nytt 5-5 oppgjør, men Over 2.5 kan vise seg som et godt spillobjekt til 1.70 i odds.

Resultattips: Southampton 2-2 Manchester United (11.00)

 

Sunderland 2.20, Uavgjort 3.40, Swansea City 3.25

Sunderland er kanskje trygge, men i likhet med Crystal Palace forventer jeg at Gustavo Poyets gutter holder koken. Det innebærer at de tar poeng mot et Swansea-mannskap som har vært svake i store deler av sesongen. Connor Wickham har vært sentral i Sunderlands opptur, og jeg satser på at den forhenværende Ipswich-spilleren scorer - 2.70 - i hva som bør bli en komfortabel seier.

The Swans har tatt poeng borte mot Arsenal og Newcastle de siste ukene, men runder av en vanskelig sesong med søndagens kamp. Jeg kan ikke se for meg at gjestene har mye motstand å by på.

Resultattips: Sunderland 2-0 Swansea City (11.00)