Premier League, Tippetips: Målbonanza ligger i kortene med Liverpool i aksjon!


Manchester Citys prestasjoner denne helgen har garantert ikke gått upåaktet hen på Merseyside. Liverpool befinner seg i skjærsilden.

De kan gå seirende ut i sesongens to avsluttende kamper - på samme imponerende vis som i store deler av sesongen. Faktum er at de likevel kan ende tomhendte. Steven Gerrards feilsteg mot Chelsea kan vise seg som øyeblikket da seriemesterskapet glapp. Liverpools lurvete forsvarsspill må imidlertid også regnes som en medvirkende årsak.

Selv når de scorer, som om mål er i ferd med å gå av moten, har Liverpool sannelig sluppet inn også. For all del; det er også grunnen til at det har vært så vidt underholdende å se the Reds spille denne sesongen. 

Hull, Stoke og Swansea har alle evnet å finne nettmaskene tre ganger mot Liverpool - i én og samme kamp. Kun Hull har kommet fra det uten tap, må vite. Men, å lekke baklengs er ikke et uoverstigelig problem så lenge laget leverer scoringer på løpende bånd. 

For å ha muligheten til å bli det første lag som går fra syvende til status som mestere i Premier League-historien, er Liverpool nødt til å bedre målforskjellen betraktelig. Manchester City har nemlig ni mål bedre målforskjell. Det er lite trolig at Brendan & Co klarer det, men uansett noe å strekke seg etter.

Det betyr følgelig at de akter å storme ut av startblokka på Selhurst Park. Problemene i de bakre rekker gjør imidlertid sitt til at vertene også bør kunne fire scoringer.

Over 3.5 scoringer synes å være generøst priset til 2.50 i odds. At begge lagene scorer - til 1.85 - er tilsvarende fristende.

Dersom du er ute etter langt høyere odds, skal du vurdere hvorvidt begge lagene evner å scorer i begge omgangene (noe som skjedde i de nevnte oppgjørene mot Stoke, Cardiff og Swansea). Oddsen på at så skulle skje er 14.00. Over 11.5 hjørnespark er tilgjengelig til 2.00 ganger innsatsen. 

 

Lagnyheter

Crystal Palace-manager Tony Pulis har en fulltallig tropp å velge fra i forkant av sesongens siste hjemmekamp. Kagisho Dikgacoi kan være tilbake i startoppstillingen.

Daniel Sturridge sliter fremdeles med en haseskade (hamstring), men kan meget vel bli å se i aksjon for Liverpool. Gjestene må klare seg uten Jordan Henderson grunnet karantene. Dersom Sturridge må stå over, kan Brendan Rodgers velge å gi Victor Moses eller Iago Aspas tillit fremfor den mer defensive Lucas Leiva.

 

Målscorere

Skal det bli scoringer, må man samtidig ha spillere som kan levere varene. Selv om fristelsen til å satse på Premier Leagues toppscorer - og PFA "Player of the Year", Luis Surez (3.45 som første målscorer og 1.73 for scoring), kan det være penger å tjene på å vurdere andre spillere. 

Forhenværende Palace-ving Moses har knapt vært i aksjon for Liverpool denne sesongen. Men, dersom Sturridge står over, og Rodgers velger å sende utpå et offensivt lag, kan han få spilleminutter her. Sjekk lagoppstillingene før kampen, men merk deg oddsen på at Moses scorer iløpet av kampen - 4.40.

Palace-spiller Glenn Murray på belønnes med en plass i startelleveren, og er priset til 3.85 i odds for scoring.

 

Resultattips:

Crystal Palace 2 Liverpool 3 – 22.00

Beste Spill:

Begge lagene scorer – 1.85

Over 3.5 scoringer – 2.50