Premier League, Tippetips: Lørdagens kamper!


Aston Villa 2.35, Uavgjort 3.20, Hull City 3.10

Begge disse lagene har behov for full pott. Det er likevel slik at verken Villa eller Hull inngir til tillit. Hjemmelaget har knepet kun ett poeng på de seks seneste - etter å ha slått Chelsea tilbake i mars. The Tigers har på sin side kun vunnet én av sine fem nyligste.

Paul Lamberts gutter trenger seieren mest, og ettersom Hull City trolig har blikket festet på FA Cup-finalen, bør fordelen av hjemmebane bli avgjørende. Sats på at Aston Villa vinner, og at Gabriel Agbonlahor scorer til 3.40 i odds.

Resultattips: Aston Villa 2-1 Hull City - 10.00

 

Manchester United 1.30, Uavgjort 5.50, Sunderland 9.50

Selv under ledelse av David Moyes hadde United begynt å gjøre det til en vane å feie svakere lag av banen. Med 4-0 over Norwich forrige helg, kan mye peke i retning av en komfortabel hjemmeseier her. Sunderland har vel og merke plukket poeng mot Manchester City og Chelsea den seneste tiden, og blir garantert ikke walkover-materiale. 

Connor Wickhams plutselige gode form kan føre til mange scoringer i dette oppgjøret. Over 3.5 scoringer er et godt spillobjekt til 2.18 i odds. Manchester United har satt fire baller bak målvakten til Norwich, Aston Villa og Newcastle iløpet av de siste ukene. Dette bør likevel bli jevnere enn som så.

Resultattips: Manchester United 3-2 Sunderland - 20.00

 

Newcastle United 2.00, Uavgjort 3.60, Cardiff City 3.80

Newcastles forferdelige tapsrekke fortsetter, og teller nå seks kamper. 0-3 tapet mot Arsenal mandag betyr samtidig at Alan Pardews gutter kun har funnet nettmaskene én gang i samme periode. The Magpies er meget vel favoritter her, men etter å ha sett Arsenal-kampen er det ikke noe som tilsier at det blir annet enn tap igjen her.

Cardiff befinner seg desidert nederst, men har alt å spille for. Newcastle kan på sin side knapt vente med å finne frem solhatt og fluktstol. Sats på borteseier og at begge lagene scorer til 1.53 i odds.

Resultattips: Newcastle United 1-2 Cardiff City - 11.00

 

Stoke City 2.33, Uavgjort 3.50, Fulham 3.05

Det er i sannhet glede å oppleve at Stoke er priset til over 2.00 i odds for seier. Spesielt når vi tar i betraktning at hjemmetapet mot Spurs forrige helg kun var tredje gang the Potters har tapt på Britannia i seriesammenheng denne sesongen. Stoke har kanskje ikke noe å spille for nå, men de har gjort hjemmebanen sin til et aldri så lite festningsverk. 

Fulham fortsetter å plukke poeng, og uavgjort mot Hull betyr at Felix Magaths gutter kun har tapt én av sine fire seneste. Jeg forventer likevel at Stoke stikker av med alle poengene, og at Peter Odemwingie scorer til 3.20 i odds.

Resultattips: Stoke City 1-0 Fulham - 8.50

 

Swansea City 2.42, Uavgjort 3.45, Southampton 2.95

Ingen av disse lagene har noe å spille for. Kombinert med at lagenes form er hva vi kan kalle blandet drops, er dette den vanskeligste kampen å spå utfallet av denne helgen. The Saints gjorde av med Champions League-kandidaten Everton forrige helg. De tapte imidlertid forrige hjemmekamp mot nedrykkstruede Cardiff City.

Garry Monks mannskap har opplevd mye av de samme underlige resultatene, men har gått seirende ut av de to seneste. Med fordelen av hjemmebane satser jeg på Swansea til 2.42 i odds.

Resultattips: Swansea 2-1 Southampton - 9.50