Premier League, Tippetips: Lørdagens kamper!


Fulham 2.30, Uavgjort 3.35, Hull City 3.20

Fulham befinner seg nest nederst i Premier League, og har alt å spille for her. Selv om Hull kanskje har neste måneds FA Cup-finale i tankene, er de langt fra trygge fra nedrykksspøkelset. Steve Bruce' gutter gå i samme felle som Sunderland - hvor cup-suksess forstyrrer prestasjonene i serien.

Shane Long og Nikica Jelavic er tilbake til lørdagens oppgjør: Duoen var nemlig ikke tilgjengelig for spill i cupen, men blir å se i aksjon lørdag. Mitt tips er Jelavic som målscorer til 3.60 i odds. Hva angår vinner av denne kampen; ni poeng av 18 mulige under Felix Magath gjør at jeg satser på at redningsaksjonen fortsetter. 

Resultattips: Fulham 2-1 Hull City - 9.50

 

Stoke City 3.25, Uavgjort 3.35, Tottenham Hotspur 2.30

Etter at Stoke tok steget opp i Premier League, har denne kampen endt 2-1 i fem strake sesonger. Jeg forventer et lignende resultat lørdag, men er sannelig ikke sikker på hvem som stikker av med seieren.

The Potters har vunnet tre av nevnte fem kamper, og allerede gjort av med Chelsea, Arsenal og Manchester United hjemme på Britannia denne sesongen. Mark Hughes' gutter kan dermed sies å ha kvaliteter nok til å slå et ustabilt Spurs-mannskap. Dersom Stoke scorer først, er det ikke sikkert at Tottenham evner å slå tilbake på "festningen" Britannia. Jeg satser på hjemmeseier og at begge lagene scorer til 1.78 i odds. Normalt et trygt spill når Spurs er involvert. 

Resultattips: Stoke City 2-1 Tottenham Hotspur - 11.00

 

Swansea City 1.63, Uavgjort 3.75, Aston Villa 6.25

Etter at Aston Villa slo Chelsea tilbake i mars, har Birmingham-klubben kun knepet ett poeng iløpet av de fem seneste kampene. Ettersom seriens tre bunnlag alle har plukket poeng den seneste tiden, er Aston Villa så visst ikke trygge fra nedrykk. De bør således jakte minst uavgjort på Liberty Stadium.

Swansea ligger ett poeng bedre til enn gjestene. Selv om the Swans riktignok har spilt én kamp mer enn lørdagens motstander, skal Garry Monks menn være kapable til å følge opp seieren på St James' Park med en ny gevinst. Tomålscorer Wilfried Bony ga meg ekstra uttelling i oppgjøret mot Newcastle, og jeg velger å satse på ivorianeren som målscorer her også - 2.25

Resultattips: Swansea City 2-1 Aston Villa - 8.50

 

West Brom 1.85, Uavgjort 3.65, West Ham 4.40

West Brom’s tap mot Manchester City betyr at Pepe Mels tropper ikke er trygge fra nedrykk. Mens West Ham fremdeles matematisk kan bli degradert, er sesongen i realiteten over. The Baggies går inn i denne kampen med kun ett tap på sine fire nyligste, mens the Hammers har tapt sine tre seneste.

Dette bør være en av de kampene - på tampen av sesongen - hvor laget som har alt å spille for tar alle poengene. Sats på hjemmeseier, samt at West Ham holder rent bakover til 2.75 i odds.

Resultattips: West Brom 2-0 West Ham - 9.50