Premier League, TIppetips: Lørdagens kamper!


Crystal Palace 9.00, Uavgjort 4.35, Chelsea 1.40

To poeng på de fem seneste kampene har ført the Eagles tilbake i nedrykksstriden. Det som burde volde trener Tony Pulis størst hodebry, er det faktum at laget kun har scoret én gang iløpet av samme periode. Det positive er naturlig nok at Palace heller ikke slipper inn mange baklengs - deres 39 innslupne er samme antall som Liverpool. Det forteller oss at dette oppgjøret ikke nødvendigvis byr på målbonanza. 

Jeg forventer imidlertid at Chelsea vinner, selv om tapet mot Villa avslørte klubbens svakheter. Sats på borteseier, men også at det ender med få scoringer. Under 2.5 mål er bra betalt til 1.75 i odds.

Resultattips: Crystal Palace 0-2 Chelsea (6.25)

 

Southampton 1.70, Uavgjort 3.80, Newcastle United 4.85

The Saints vil trolig hevde at de hadde uflaks da de gikk på et sent tap mot Spurs forrige helg. Selv om formen til laget fra sørkysten er alt annet enn stabil om dagen, møter de et Newcastle som har levert like varierende resultater.

Southampton står med 3-0-3 på sine seks seneste seriekamper, mens Newcastle kan skilte med akkurat samme formkurve. Kun ett poeng skiller disse lagene på tabellen, noe som burde borge for uavgjort. Hjemmefordel blir uansett avgjørende her, i tillegg til at Adam Lallana scorer til 3.55 i odds. 

Resultattips: Southampton 2-1 Newcastle United (8.50)

 

Stoke City 2.10, Uavgjort 3.25, Hull City 3.65

The Potters har vist seg å være min nemesis i bettingforstand. Men den nylige seieren mot West Ham som den siste i rekken av hjemmegevinster som jeg ikke så komme. Seiere mot Arsenal, Chelsea og Manchester United har gjort Britannia til et aldri så lite fort, og hjemmebanen blir atter igjen Stokes redning.

Hull går inn i dette oppgjøret med kun én seier på sine fire seneste kamper, og må klare seg uten keeper Allan McGregor resten av sesongen. Det kan i det hele tatt bli en ukomfortabel ettermiddag for gjestene fra Humberside. Sats på hjemmeseier, og samtidig at Peter Odemwingie scorer iløpet av kampen til generøse 3.50 i odds.

Resultattips: Stoke City 3-1 Hull City (19.00)

 

Swansea City 1.68, Uavgjort 3.85, Norwich City 5.35

En sviktende formkurve har ført til at Swansea nå befinner seg bak Norwich på tabellen. The Canaries har nemlig fortsatt å plukke poeng mot lagene rundt på tabellen. Forrige ukes 2-0 seier over Sunderland var den syvende hjemmekampen på Carrow Road uten tap. Dessverre for Norwich er det andre - og langt svakere - prestasjoner når på reisefot.

Det peneste du kan si om Swansea, er at formen er blandet drops. De tok imidlertid med seg et velfortjent poeng fra Arsenal i midtuka, og bør likeledes vinne her. Sats også på at begge lagene scorer til 1.95 i odds.

Resultattips: Swansea City 2-1 Norwich City (8.50)

 

West Brom 1.80, Uavgjort 3.70, Cardiff City 4.65

West Bromwich' Youssouf Mulumbu har beskrevet denne kampen som en "finale", hvor begge lagene er desperate etter poeng. Vi kan meget vel få oppleve to angrepsvillige lag, noe som gjør Over 2.5 scoringer til 1.88 i odds til et trygt resultat. Baggies tok en viktig seier borte mot Swansea, men det var tross alt klubbens eneste seier på 12 kamper.

Cardiffs form er nesten like svak, men jeg satser på mange scoringer i hva jeg tror ender uavgjort. (sekspoenger til tross). 

Resultattips: West Brom 2-2 Cardiff City (14.00)