Premier League, TIppetips: Lørdagens kamper!


Kan Liverpool og Manchester City holde koken i toppen av Premier Leauge? Matt Harris har tatt en nærmere kikke på et knippe av lørdagens kamper... 

Cardiff City 9.50, Uavgjort 5.15, Liverpool 1.35

Disse to lagene har diametralt forskjellige målsetninger. Vertene kjemper for overlevelse i divisjonen, mens Brendan Rodgers' Liverpool er seriøse utfordrere til sitt første Premier League-trofé. Måten Liverpool gjorde av med Manchester United på i søndagens kamp på Old Trafford, forteller oss at vi kan ha en tilsvarende forestilling i vente lørdag. Det er således vanskelig å krangle på denne oddsen. 

Cardiff har sanket poeng fra lagene rundt på tabellen, men selv med fordelen av hjemmebane kan jeg ikke se Ole Gunnar & Co få med seg noe fra denne kampen. Sats på borteseier og at Luis Suarez scorer minst to mål til 4.25 i odds.

Resultattips: Cardiff City 1-3 Liverpool (11.00)

 

Everton 1.62, Uavgjort 3.85, Swansea City 6.10

Everton vant med 3-1 da disse lagene møttes i FA Cupen forrige måned. Roberto Martinez' gutter har imidlertid ikke vært overbevisende i seriesammenheng etter den tid. Knepne hjemmeseiere mot West Ham og Cardiff peker i retning av noe lignende lørdag. Selv om jeg forventer at Everton vinner, ligger det an til et jevn oppgjør.

Resultattips: Everton 2-1 Swansea City (8.50)

 

Hull City 2.22, Uavgjort 3.25, West Brom 3.55

Hulls oppsving etter Shane Long - og Nikica Jelvaic' inntreden virker å ha flatet ut etter to strake serietap. West Bromwich har på sin side grunn til å si seg fornøyd etter seieren mot Swansea forrige helg. 

Tigers må klare seg uten George Boyd til denne kampen, etter opptrinnet sist. Fordelen av eget gress bør hjelpe dem til seier mot Pepe Mels gutter. Gjestene fremstår fortsatt som svake, til tross for seieren på Liberty Stadium. Sats derfor på at Hull går seirende ut, samt at Jelvic scorer iløpet av kampen til 3.05 i odds.

Resultattips: Hull City 2-1 West Brom (10.00)

 

Manchester City 1.15, Uavgjort 8.50, Fulham 18.00

Det har buttet litt imot for Manuel Pellegrinis menn, som heller ikke var helt overbevisende i seieren over Hull forrige helg. Dette bør likevel være som bankers å regne - akkurat som oddsen indikerer. Fulham har definitivt imponert under ledelse av Felix Magath, men må belage seg på juling på Etihad lørdag.

Kamper som dette går ikke alltid som man forventer. Jeg velger likevel å satse på en overbevisende hjemmeseier, med Alvaro Negredo som målscorer til 4.25 i odds.

Resultattips: Manchester City 4-0 Fulham (9.50)

 

Newcastle United 1.85, Uavgjort 3.45, Crystal Palace 4.75

Newcastle har inntatt rollen som det mest uforutsigbare laget. Palace har på sin side overrasket ved en rekke ganger denne sesongen de også. Formkurver er underordnet når disse lagene møtes, selv om du bør merke seg at the Magpies kun har vunnet to av sine seneste syv kamper. 

Crystal Palace står uten full pott på de fire seneste, og er dermed igjen å finne i nedrykksstriden. Det gjør meg således fristet til å satse på hjemmeseier. Nylige Eagles-kamper har i tillegg vært scoringsfattige affærer, npe som gjør Under 2.5 scoringer til 1.63 i odds generøst.

Resultattips: Newcastle United 2-0 Crystal Palace (8.00)

 

Norwich City 2.15, Uavgjort 3.30, Sunderland 3.65

The Black Cats har kanskje gjort det i overkant godt i de hjemlige cupene. Ettersom klubben har mange kamper til gode i seriespillet, befinner Gustavo Poyets' menn seg derimot i nedrykksstriden. Norwich er på ingen måte trygge, til tross for poeng mot Spurs og Manchester City de siste ukene. Noen form å snakke om er det uansett ikke for noen av disse klubbene.

Canaries har sluppet inn mange på bortebane denne sesongen, men er tilsvarende patente bakover hjemme på Carrow Road. Få scoringer ligger trolig i kortene, mens Steven Fletcher som målscorer til 3.45 i odds er aktuelt. 

Resultattips: Norwich City 1-1 Sunderland (6.50)