Premier League, Tippetips: City slår United, men ikke enkelt!


Manchester United-fansen har for lengst gitt opp håpet om en plassering helt i toppsjiktet - nettopp på grunn av kvaliteten på lagene i tetstriden. De regjerende mesterne vil garantert vende tilbake til sitt vante jeg i fremtiden. Men, det skjer ikke denne sesongen. 

Etter at de knapt "møtte opp" mot en av sine argeste rivaler - Liverpool - på Old Trafford, har United nå mulighet til å sparke bein på Manchester City tirsdag.

Det er usikkert når datoen 23. oktober 2011 ikke lenger trekkes opp av hatten når vi diskuterer City og United - hvor 1-6 stod å lese på lystavla. La oss tippe at det ikke skjer med det første.

Det faktum at United endte 2011/2012-sesongen en hårsbredd - og en Sergio Agüero-scoring - unna seriemesterskapet, og at de nå ligger 12 poeng svakere til (18 dersom City vinner sin hengekamp) - bør de sannelig gjøre livet surere for gjestene enn tilbake i 2011. Fotballen er i sannhet underlig slik sett.

Fem scoringer - hvorav en av dem oppsiktsvekkende - uten baklengs, er fasiten etter at Luis Suarez satte inn Liverpools 3-0 mål på Old Trafford forrige søndag. Selv om United har vært nødt til å klare seg uten Robin van Persie i mellomtiden, har United plutselig begynt å se farlige ut igjen.

Spørsmålet er om det er nok til å slå City? Niks. Men, de er om ikke annet i stand til å by på kamp denne gangen. 

Gjestene har altfor mange ess i ermet; kraft, fart og viktigst av alt i møte med United - kvaliteter på midtbanen - til å tape en så vidt viktig kamp.

Snarere enn de underlige utfallene vi har blitt vant til når storklubbene møtes i Premier League, bør dette ende langt mer konservativt. Borteseier for City ligger i kortene, men kommer i så fall etter hardt arbeid; en blanding av innsats og tøffe taklinger. 

Uavgjort ved pause til 2.25 i odds frister. Det samme gjør at United scorer iløpet av første omgang til 2.04 i odds.

Begge lagene bør skrive seg inn i målprotokollen her, noe som gjenspeiles i oddsen på 1.53. 3-Way-Handicap med 1-0 til United (som skulle bety at City vinner med nøyaktig ett mål) til 4.20 i odds, kan være aktuelt dersom du føler deg modig. At City scorer over 1.5 mål er priset til 1.85 i odds.

Korrekt resultat

Fra hva vi har skrevet ovenfor, trenger du ikke være rakettforsker for å skjønne at vi heller mot 2-1 i favør av City - for andre gang på like mange sesonger. Nevnte utfall er tilgjengelig til 8.50 i odds.

Dersom du har tro på at gjestene vinner med noe større margin, er 2-0 og 3-0 priset til 11.00 og 18.00 i odds henholdsvis.

Målscorere

Et gjennomgangstema i Uniteds tap på Old Trafford, har vært lagets hang til å la motstanderens midtbanespillere slippe til på scoringslista. Synet av Yaya Toure - hvis spiller på egenhånd gjorde av med Fulham - bør være nok til å skremme vannet av David Moyes.

Ivorianeren er priset til 3.20 i odds for å score iløpet av kampen, mens Samir Nasri har gått tre kamper uten nettkjenning etter tre mål på fem kamper. Den forhenværende Arsenal-spilleren betaler besnærende 5.00 ganger innsatsen for scoring. 

Av United-spillerne er det kun Wayne Rooney som peker seg ut som aktuell målscorer. Spissen omsettes til 6.50 i odds som første målscorer.

Resultattips:

Manchester United 1 Manchester City 2 – 8.50

Beste Spill:

Sats på at City scorer Over 1.5 mål til 1.85 i odds

Sats på Uavgjort ved pause til 2.25 i odds