Premier League, Tippetips: Både Spurs og Sunderland scorer!


Hva er det egentlig Tottenham Hotspur ønsker? Det er nødt til å være spørsmålet klubbens supportere spør seg om i disse dager.

Antagelig er det å gjøre akkurat det samme som de gjorde for nøyaktig tre år siden - nemlig å spille kvartfinale mot Real Madrid i Champions League. De tapte 0-5 sammenlagt, uten at det er det viktige i denne sammenhengen.

Styreformann Daniel Levy er lysten på en snarlig retur til Bernabeu, å høre Champions League-hymnen bli spilt. Og han blir stadig mer utålmodig. Faktisk så utålmodig at han plutselig sitter med Tim Sherwood som klubbens manager.

Det er nå en utbredt oppfatning at Tottenhams sesong har vært like bortkastet som mesteparten av pengene de fikk for Gareth Bale. Hva som lovte så godt har gitt så lite.

Lagets tannløse forestilling i 0-4 tapet mot Liverpool var tilsynelatende den berømmelige dråpen for mange supportere, som vendte sitt sinne mot Sherwood. Den samme mannen som ble utnevnt til trener etter Andre Villas-Boas' 0-5 tap på White Hart Lane mot Liverpool tilbake i desember.

Mens Liverpool beholdt sine beste spillere i fjor sommer, mistet Tottenham sin største stjerne. The Reds har vært på oppadgående siden den gang, mens Spurs har hatt en motsatt formkurve. Tottenham endte foran Liverpool i de fire foregående sesongene, og leflet med tanken på at det samme ville skje igjen. Nå ser det imidlertid ikke ut som om dét skal skje på en god stund.

Det kunne likevel vært dårligere stilt. De kunne vært i Sunderlands sko.

Gustavo Poyets mannskap ramlet inntok jumboplassen i Premier League etter Fulhams seier mot Aston Villa lørdag. Selv om de riktignok har tre kamper til gode på de fleste lagene rundt dem på tabellen, er Tottenham og Manchester City to av motstanderne.

Tøffe bortekamper på menyen, betyr altså at dersom Sunderland skal gjøre seg forhåpninger om fornyet Premier League-kontrakt, må poengene komme på Stadium of Light. Mens Poyet tidligere så på oppgjør som dette som en bonus i kampen om overlevelse, kan han finne muligheter i vertenes egne problemer.

I motsetning til Spurs, leverte Sunderland en god oppvisning i sin siste bortekamp på Anfield - hvor de tross alt ikke tapte mer enn 1-2. I tillegg var de uheldige som ikke fikk med seg et poeng.

De vil gjøre sitt aller beste her, not som betyr at Uavgjort eller Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen til 2.50 i odds slett ikke er uaktuelt. 

Uavgjort er i seg selv fristende med 4.10 i odds, selv om lagenes forsvar gjør at det trolig er tryggest å satse på Over 2.5 scoringer til 1.75 i odds. Likeledes at begge lagene scorer til 1.83 ganger innsatsen.

 

Målscorere

Etter å ha imponert på Anfield, og kommet innpå som innbytter - med dertil hørende scoring - mot West Ham, vil Adam Johnson garantert bli å finne fra start her.

Kantspilleren er priset til6.25 i odds for scoring iløpet av kampen, mens Connot Wickham kan bli å finne på topp atter igjen etter å ha startet de to seneste kampene. Sistnevnte er tilgjengelig til 4.70 i odds for scoring.

Tottenhams Nacer Chadli har blitt benyttet i No 10-rollen de siste ukene, og han er et interessant alternativ med tanke på første målscorer - 9.50.

Beste Spill:

Over 2.5 scoringer – 1.75

At begge lagene scorer  – 1.83