Premier League, Tippetips: Aston Villa scorer på Old Trafford!


Alles øyne vil være rettet mot Old Trafford lørdag.

For Uniteds del nådde sesongen et foreløpig bunnivå med tirsdagens 0-3 tap mot Manchester City sist. Det var det andre hjemmetapet mot en rival iløpet av to hjemmekamper. Måten naboen City vant på - på enkleste vis, altså - la naturlig nok sten til byrden.

Det tok de lyseblå kun sekunder for å etablere et grep - på en bane de tidligere fryktet å komme til. Men, når sant skal sies; Manchester City har vært en dominerende faktor hele sesongen. 

David Moyes, som alltid, er mannen som får skylden etter nok et alarmerende svakt United-resultat. Enkelte supportere planlegger nå å fly et banner over stadion, for å vise sin misnøye med skotten.

Moyes er likevel fremdeles the "Chosen One". Og når den tidligere Everton-treneren kikker oppover på tabellen - fra Uniteds posisjon som nummer syv - fem poeng bak Tottenham og fem foran Newcastle - skjønner han hvilken oppgave som ligger foran. Hvis det blir oppgaver etter sesongslutt, vel og merke.

Hva angår Aston Villa og Paul Lambert, burde være tilnærmet lamslått over alle lagene som befinner seg foran på tabellen. 

Forrige sesongs nedrykkskamp har ikke blitt gjentatt i år, men Villa-fansen vil trolig se på klubber som West Ham, Stoke - og selv Southampton - og lure på hvorfor deres eget Villa ligger i bakleksa.

De som var vitne til forrige helgs 1-4 tap på hjemmebane, sitter kanskje med noen av svarene. Det faktum at tapet kom etter en flott seier mot Chelsea, gjør det imidlertid vanskeligere å forstå. Villa kan både være veldig, veldig gode - og tilsvarende elendige. Enkelte ganger begge deler iløpet av én og samme kamp.

På Old Trafford gjør de klokt i å innta rollen som hardarbeidende underdogs. Denne kampen har potensial til å gå fullstendig skeis for Moyes, noe alle er klar over. Villa trenger bare å holde seg inne i kampen så lenge som mulig, og derigjennom har en mulighet til å få med seg et godt resultat.

At begge lagene scorer er priset til ypperlige 1.88 i odds - spesielt når du tar i betraktning at begge lagene ikke har funnet nettmaskene i hver av Uniteds åtte seneste kamper - samtlige turneringer inkludert. Og det er en trend som må ta slutt en gang.

Ellers vil jeg satse på Uavgjort/Aston Villa til 2.85 i odds, selv om jeg mistenker at United kanskje har hva som skal til for å ta seieren. At United vinner med ett måls margin er priset til 3.60 i odds.

Målscorere

Robin van Persies fravær har gitt Danny Welbeck en mulighet til å spille seg inn i United-laget igjen. Til tross for at han sliter med mangel på bistand fra lagkameratene, er angriperen et greit spillobjekt som målscorer (2.50).

Mangelen på scoringer signert midtbanespillerne er veldokumentert og mye omtalt. I de bakre rekkene, derimot, har United et par brukbare scoringstrusler i form av Phil Jones (12.50) og Nemanja Vidic (9.00).

Villa-scoringen som vi føler oss så sikker på skal komme, blir trolig signert Christian Benteke. Belgieren er priset til 7.50 i odds som første målscorer og 3.33 i odds for scoring iløpet av kampen.

Beste Spill

Sats på at begge lagene scorer til 1.88 i odds

Sats på Christian Benteke som målscorer til 3.33 i odds