Premier League: Swansea vs Newcastle - 10 ting du bør vite!


10. Swansea har tapt to strake kamper for tredje gang denne sesongen. Ved de foregående anledningene har de satt punktum for tapsrekken med seier. Swansea-seier onsdag er priset til 2.00 i odds.

9. The Swans vant begge kampene mot Newcastle forrige sesong, men ventet helt til de fem siste spilleminuttene i begge oppgjørene med å sette inn seiersmålet. Uavgjort/Swansea er tilgjengelig til 5.25 i odds i markedet HT/FT

8. Michael Laudrups mannskap hatte 63.1% ballinnehav da de slo Newcastle 1-0 på Liberty Stadium forrige sesong, men hadde færre skudd på mål (10-13). At Swansea vinner 1-0 er priset til 8.50 i odds.

7. Til tross for at de har vunnet sine fire nyligste kamper, har Newcastle 2-0-2 på sine fire siste bortekamper. Uavgjort er tilgjengelig til 3.45 i odds.

6. The Magpies har kun sluppet inn to baklengs i løpet av de fire nyligste, og omsettes til 3.65 i odds for seier onsdag.

5. Swansea har ikke scoret på to kamper nå. Oddsen på at Alan Pardews gutter vinner uten å slippe inn baklengs er 6.75

4. Newcastle leverer i snitt 15.5 skudd pr kamp i Premier League - noe som er fjerde høyest i divisjonen. At Newcastle scorer i begge omgangene gir 4.50 i odds

3. Swansea har mest ballinnehav pr kamp i Premier League (58.8%) enn noe annet lag. Likevel pådrar laget seg tredje flest kort (25 gule og ett rødt). At begge lagene scorer onsdag kan handles til 1.63 i odds.

2. Loic Remy er nummer tre på toppscorerlisten i Premier League denne sesongen. Franskmannen har scoret åtte av Newcastles 19 mål denne sesongen (42%). Angriperen er tilgjengelig til 2.80 i odds på å score i løpet av kampen

Se Remys to scoringer mot Cardiff tidligere denne sesongen:


 
1. Jonjo Shelvey er den eneste Swansea-spilleren som har scoret i løpet av de siste 286 spilleminuttene. Midtbanespilleren står med to fulltreffere denne sesongen, og betaler 4.50 ganger innsatsen for scoring onsdag.