Premier League: Swansea v Tottenham - 10 ting du bør vite!


10. Swansea City og Tottenham Hotspur har møtt hverandre fem ganger i Premier League-sammenheng. Spurs er favoritter til seieren med 2.35 i odds.

9. Kun én kamp har endt uavgjort mellom disse lagene i løpet av nevnte fem oppgjør. Poengdeling kan handles til 3.40 i odds.

8. The Swans har kun vunnet to av sine siste 15 hjemmekamper. Waliserne er priset til 3.10 i odds for seier

7. Spurs har bare tapt tre av sine 21 nyligste bortekamper i Premier League. Tim Sherwoods menn er tilgjengelig til 1.38 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen

6. Nord-London klubben har i snitt funnet nettmaskene 2.2 ganger pr kamp etter at Sherwood tok tømmene forrige måned. Over 2.5 scoringer for Tottenham er priset til 5.10, mens under kan handles til 1.14 i odds

5. Hugo Lloris har holdt buret rent flest ganger i Premeir League denne sesongen (9). Målvakten omsettes til 3.05 i odds for å unngå innslupne mål atter igjen.

4. Spurs gikk seirende ut med sifrene 2-1 i fjorårets tilsvarende oppgjør på Liberty Stadium. En reprise av det resultatet betaler 9.50 i odds.

3. Inneværende sesongs omvendte oppgjør endte med 1-0 til Tottenham. Det samme resultatet betaler 8.50 ganger innsatsen.

2. Wilfried Bony har funnet nettmaskene seks ganger for Swansea i seriesammenheng. Oddsen på at spissen scorer er 2.95.

1. Roberto Soldado har kun scoret ett eneste mål i ordinært spill etter overgangen til Spurs i sommer. Spanjolen er priset til 6.50 i odds som første målscorer. 

Her er Soldados eneste scoring fra ordinært spill: