Premier League: Swansea v Liverpool - 10 ting du bør vite!10. Swansea City har vunnet fire av sine seks seneste hjemmekamper mot Liverpool. Waliserne er priset til 3.35 på seier søndag.

9. Liverpool er ubeseiret på de syv seneste i Premier League-sammenheng, og følgelig favoritter med 2.10 i odds. Swansea har vunnet én gang på eget gress i løpet av de fem nyligste.

8. Swansea kunne glede seg over 1-1 i fjorårets tilsvarende oppgjør mot Kenny Dalglish' Liverpool. En reprise av resultatet er priset til 12.50.

7. Disse lagene møttes sist forrige måned. Den gang vant Swansea 3-1 over Brendan Rodgers' menn på Anfield. De samme sifrene søndag er priset til 25.00.

6. Joe Allen har ikke scoret for Liverpool siden overgangen fra nettopp Swansea. Waliseren er tilgjengelig til 16.00 på å score kampens første mål mot sin gamle arbeidsgiver.

5. Swanseas Ashley Williams ligger an til å bli den første Swansea-spilleren med 50 Premier League-kamper. Forsvareren er priset til 16.00 på å score i løpet av kampen på Liberty Stadium.

4. Liverpool har ikke evnet å score et eneste mål mot Swansea i løpet av de to seneste Premier League-oppgjørene. Swans-seier uten baklengs gir 6.50 ganger innsatsen tilbake.

3. Swansea har på sin side ikke evnet å holde rent bakover i noen av sine 10 seneste seriekamper. Liverpool-seier uten å slippe inn mål er priset til 3.75.

2. Michu har notert seg for syv Premier League-scoringer hittil. Spanjolen er priset til 9.00 på å score med pannebrasken søndag.

1. Luis Suarez er nå kun én scoring unna å tangere sin beste Premier League-sesong. Divisjonens toppscorer (med 10 mål) er priset til 1.60 på ikke å score mot Swansea.