Premier League: Sunderland vs Cardiff - 10 ting du bør vite!


10. Sunderland har kun tatt åtte poeng på sine 15 nyligste kamper mot lag fra nedre halvdel av tabellen denne sesongen. Vertene er favoritter til seieren med 1.85 i odds.

9. Cardiff City har på sin side kun tatt 10 poeng på fremmed gress denne sesongen - kun Norwich har tatt færre poeng. Gjestene er priset til 4.35 i odds for seier.

8. Gustavo Poyets gutter har ikke maktet å finne nettmaskene i fem av sine åtte seneste hjemmekamper. Oddsen på at Cardiff holder rent bakover er 5.10.

7. Kun Crystal Palace (28) har scoret færre Premier League-mål enn Cardiff (31) denne sesongen. Oddsen på at Sunderland ikke slippe inn mål er 2.67.

6. The Black Cats har scoret fire mål iløpet av sine to seneste kamper - like mange som i deres åtte foregående kamper. Klubben er tilgjengelig til 3.60 i odds for Over 2.5 scoringer.

5. Cardiff har scoret åtte mål på kontringer i årets serie - mer enn noe annet lag. The Bluebirds betaler 4.90 i odds for scoring i begge omgangene.

4. Inneværende sesongs omvendte oppgjør endte 2-2 i Wales. En repetisjon av det resultatet kan handles til 12.50 i odds.

3. Jordon Mutch åpnet scoringsballet i 2-2 kampen. Midtbanespilleren har scoret syv seriemål denne sesongen, og priset til 15.00 i odds som første målscorer.

2. Frazier Campbell doblet Cardiffs ledelse. Angriperen er tilgjengelig til 3.40 i odds som målscorer mot sin gamle arbeidsgiver.

1. Connor Wickham har scoret tre ganger iløpet av sine to ferskeste opptredener. Spissen er priset til 6.25 i odds som første målscorer.