Premier League: Sunderland v Stoke City - 10 ting du bør vite!


10. Sunderland og Stoke har møtt hverandre 129 ganger tidligere. The Black Cats kan vise til 60-39 (seier-tap) mot Premier League-kollegaen. En ny seier til Sunderland er tilgjengelig til 2.05 i odds

9. Stoke har slått Sunderland ved kun én anledning på de siste seks forsøkene - 3-2 i februar 2011. The Potters er priset til 3.80 i odds på seier. 

8. Lagene delte poengene broderlig (0-0) i det omvendte oppgjøret i oktober. Det var lagenes andre målløse innbyrdes oppgjør i løpet av ni Premier League-kamper. En reprise av resultatet betaler 8.25 ganger innsatsen. 

7. Stoke hadde kun fire skudd på mål i nevnte kamp, mens Sunderland ikke evnet å sette keeper Asmir Begovic på prøve en eneste gang. The Potters kan handles til 1.48 i odds på å score mandag

6. Sunderland vant fjorårets tilsvarende oppgjør 4-0, hvorav tre scoringer kom i løpet av kampens 28 første spilleminutter. Klubben omsettes til 3.00 i odds på å vinne uten å slippe inn baklengs. 

5. Stoke har notert seg for to strake seiere i løpet av de to siste ukene; noe som ikke har skjedd siden desember. De har til alt overmål holdt nullen bakover i de samme kampene. Tony Pulis' menn er priset til 6.00 på å vinne uten å slippe inn mål. 

4. Charlie Adam fant nettmaskene for første gang på 14 opptredener forrige helg. Det var den tidligere Blackpool-spillerens tredje mål inneværende sesong. Midtbanespilleren betaler 6.00 ganger pengene dersom han scorer igjen mandag

3. Danny Graham har ikke tegnet seg for nettsus på 10 kamper siden overgangen til Stadium of Light i januar. £5 millioner-mannen er tilgjengelig til 1.28 i odds på ikke å score. 

2. Stoke topper divisjonens "Hall of Shame" denne sesongen. Laget har blitt tildelt 71 gule kort, og tre av det røde slaget. Oddsen på utvisning i mandagens oppgjør er 4.25

1. Adam Johnson har skrevet seg inn i målprotokollen ved fem anledninger, og kan i tillegg skilte med fem målgivende. Den forhenværende City-vingen er tilgjengelig til 5.00 i odds på å score mot Stoke.